2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بعد دستور اجراییه من بوده ولی خب میخوام بدونم الان ماشین کجاست

نیاز نیست شما کاری کنید

پلاک ماشین توقیف میشه و بصورت اتوماسیون به تمام پلیسراه ها اطلاع داده میشه، به محض اینکه حین تردد رویت شه درجا ماشین توقیف و به پارکینگ برده میشه و بهتون پیام سنا میاد برای احضار در دادگاه

همه را انجام داده

اگر شما روند دادرسی رو کامل پیش برده باشید و رای دادگاه به نفع شما صادر شده باشه اصلا امکان نداره ماشین فروخته شده باشه

فروش ماشین بصورت قانونی، مستلزم انتقال ثمن معامله ، تنظیم سند، دفترخونه و تعویض پلاک داره، توی هرکدوم از این مسیرها باید توی سیستم اداری چک بشه که این ماشین توقیفی داره یا نه به محض اینکه یک کدوم از این دفاتر و ادارات ببینن نامه شکایتی و توقیفی داره ، ماشین رو میخوابونن

مگه اینکه طرف دستی قولنامه نوشته باشه که توی هیچ سیستمی ثبت نکرده باشه

من اقدام برا توقیف نکرده بودم

اشتباه کردی

مطمعنا الان کارت سخت میشه

چون اون زرنگتر بود و الان چون فهمیده شاکی هستی بسرعت رفته هم ماشینش رو جابجا کرد، هم حساب بانکی رو خالی کرد، هرچیزی که قابل توقیف باشه رو پاکسازی کرده

شما دستت به جایی بند نیست دیگه زیاد