2777
2789
نبابا اتفاقا خوبه بگو گفتم همه هستن یه کیک درست کنم باجایی دورهم بخوریم

♥️مرسی

من انقدر این کارارو دوست دارم منتهی میان میگن نه محبت نکن فلان نکن اول کاری خودتو زحمت نده ...

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

♥️مرسیمن انقدر این کارارو دوست دارم منتهی میان میگن نه محبت نکن فلان نکن اول کاری خودتو زحمت نده ...

عزیزم تو بخاطر دل خودت اینکارو میکنی بقیه شاید دلشون سیاه باشه تو هرکاری ک خودت میدونی درسته و حالت باهاش خوبه رو انجام بده💖

لطفا دعا کنین زودتر عروسی بگیریم برم خونه م🥲❤️🩹

ذکر یا جواد ائمه بگو توسل کن خیلی جوابه برای این موضوع

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

شوهرم از وقتی از کمپ برگشته لغزش نکرده خوشحالم خدا کنه همینجوری بمونه

امروز یکی گفت گولت میزنه ساده نباش جدا شو

با چندتا بچه جدا شم آخه؟همه چیشم خوبه دوسش دارم فقط مشکل اعتیادش بود و اینکه رابطه نداریم اعتیادش شکرخدا حل شده امیدوارم دیگه نره سمتش

حالا که تاپیک آزاده میخوام یک خواهشی بکنم به هرچی دل بسته این، به هرچی میپرستین به هرچی اعتقاد دارید، باهم خوب باشین انقدر راحت توهین نکنین انقدر بخاطر تفاوت هامون زود باهم در نیفتیم خیلی دلم میگیره میبینم هرجا میری دعوا و فحاشی و اختلافه سر چیزای الکی

اگر نمیتونی بدون توهین جواب بدی ،ریپلای نکن چون من جواب نمیدم. در زمان جنگ دفاع مقدس گاهی آبی برای خوردن نبود چه برسد آب خنک ،در عملیات فتح خرمشهر، دست به قمقمه ی آب میزدی آنقدر داغ بود که می انداختی اش،اما همه شاد بودند همه پر انرژی بودند انگار همه چیز فراهم بود،چون خدا آنجا با رزمنده ها بود.هرجا خدا باشد همه چیز هست در زمان سختی های زندگی اگر کم میاریم اگر سختی ها بر ما غلبه میکنه،چون خدا رو کم داریم.

سلام عزیزم چندبار بگم ؟بگم یا جواد ائمه؟

چله بردار چهل روز بخون یا جوادائمه ادرکنی ۱۰۰ تا زیاد وقت نمیبره یک چیزی نذر کن هرچی حتی اگه صلوات باشه نون و پنیر هرچی به دلت افتاد نمیخواد کارهای بزرگی کنی همون بگو حاجت رواشدم فلان کارو میکنم حتما بعدش انجام بده

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

دلم شدیدا زولبیا بامیه میخواد ولی میترسم بخورم قندم این دم اخری بره بالا

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

کسی میدونه من الان ک دانشجوعم بخوام اسممو تو شناسنامه عوض کنم واسه دانشگاه باید چیکار کنم؟ باید برم تو سایتشون برام اسممو عوض کنن؟ دردسر میشه بعدا برام؟ چون خب ب ی اسم دیگه ثبت نام کردم