2777
2789
ممنونمجواب میده؟

این کارها رو با اعتقاد کامل قلبی انجام داد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب برای مستأجری هم پول لازم هست پول پیش و اینا اگه اونو داشتیم یدونه مهمونی ساده میگرفتیم میرفتیم

خانواده همسرت حمایت نمیکنن؟

نه حرف عقل بزن با کسی نه لافِ جنون ؛که هرکجا که خبری  هست ادعایی نیست ...

وای من دیشب ساعت یک از دادوبیداد چندتا پسر تو خیابون بیدار شدیم نگاه کردم دیدم یه بدبخت کردن یه گوشه میزننش اونم گریه وزاری التماس شوهرمو بیدار کردم گفتم دارن زور گیری میکنن توروخدا پاشو تااون پاشد رفت از پنجره نگاه کنه من از لای در تراس داد زدم ولش کنید الان زنگ میزنم 110یهو همون پسره با داد گفت .....تو.....یعنی اب شدم اونیکی پسرا در دهنشو گرفتن شوهرم بدو بدو اومد تو چیکار داری دیونه اون مسته دوستاش دارن قانعش میکنن داد نزنه ببرنش تو خونه یعنی بد ضایع شدم

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....