2777
2789
عنوان

چیکار کنم بعد افطار اشتهام🤍

256 بازدید | 30 پست

زده نشه؟

ما اول افطار میکنیم بعد شام میخوریم

من موقع افطار یکم میخورم با نون

پنیر سبزی

خیار و گوجه

فرنی

یا آش

دیگه میلم به شام نمیکشه

تا میام تنقلات بخورم یا زولبیا و بامیه اینا

هر چی خوردمو بالا میارم لطفا یه راه حل خوب بگید

😑😑😑😑😑😑😑

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

چایی گرم بخور یک نیم ساعت بعد شروع کن به خوزدن

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

معدم داره میترکه خاهر

باورت میشه الان کلی بالا آوردم؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

چایی گرم بخور یک نیم ساعت بعد شروع کن به خوزدن

تاثیر داره یعنی؟

عزیزم اینا نوشتنش هم زیاده چه برسه خوردن😐😐😐

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

پر خوری فایده ندارهقاطی میکنی حتما

نه پرخوری نمیکنم اتفاقا اشتها ندارم

عزیزم اینا نوشتنش هم زیاده چه برسه خوردن😐😐😐

عزیزم همشو که نمیخورم قربونت

😭😂

افطار نون نخور فقط یه چیز سبک مثل سوپ بخور

باید همین کارو بکنم

شام میخورین سحری هم میخورین یعنی؟منم افطار در همین حدبعد شام حکم سحری رو داره ساعت 2 اینا

نه شام میخوریم

سحری هم کوکویی

کباب تابه ای

یا اگر از شام مونده باشه اونو

بعد سحری هم میخوری دوباره ؟

شام چیه یعنی برنج و خورش ؟

ما کلا افطارمون همون نون پنیر سبزی یا اش

یا حلیم هست دیگه شام نداریم

دیگه تنقلات و میوه میخوریم تا سحر که برنجی میخوریم

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
عزیزم همشو که نمیخورم قربونت😭😂

اصلا نون نخور،یه چایی بخور با بامیه یا خرما

نیم ساعت بعد شام بخور

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز