2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

113 بازدید | 24 پست

فککنید کسی رو ندارم ... اخه واقعاً کسی نیست که بتونم باهاش حرف بزنم ، بهترین دوستمم اونقدر اذیت شد که رهام کرد ... خیلی حالم بده هرچقدر گریه میکنم سببک نمیشم. (. چندین ساعته )

فککنید منم دوستتون یا خواهرتونم ، میشه یکم باهام حرف بزنید ؟ احساس میکنم هیچوقت خوب نمیشم ...

چند روز دیگه هم تولدمه

در آغوشِ خدا {🤍}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز میخونی؟ بخون خیلی سبک میشیدعا بخون قران بخونمن که با اینا خیلی حالم خوب میشه

تا چند هفته پیش اره اما حالا اونقدر سنگینم که نمیتونم از تخت بیرون بیام ... غم عالم رو دلمه

در آغوشِ خدا {🤍}
پيشاپيش تولدت مباركمنم خيلي دلم گرفته. اخي🥲ان شاءالله خدا به قلب و زندگيت ارامش بده

دیگه خودمم خودممو دوس ندارم ، فقط دلم برا دختر کوولوی درونم میسوزه ... اصلا دلم نمیخواد جشن بگیرم بودنمو

در آغوشِ خدا {🤍}

عزیزم پاشو یه وصو با آب خنک بگیر

لباساتو عوص کن یه عطر خوشبو بزن

بشین تو اتاق لامپ رو هم خاموش کن

سجاده رو پهن کن دو رکعت نماز بخون

اینقدر آروم میشی و روانت راحت میشه

چرا اینجور مواقع با خدا حرف نمیزنی؟

عزیزم پاشو یه وصو با آب خنک بگیرلباساتو عوص کن یه عطر خوشبو بزنبشین تو اتاق لامپ رو هم خاموش کنسجاده ...

خیلی خستم خیلی ...

دلم برای خودم میسوزه به حال خودم دارم زجه میزنم ... کلا ۲۲ سالمه :)

در آغوشِ خدا {🤍}
دیگه خودمم خودممو دوس ندارم ، فقط دلم برا دختر کوولوی درونم میسوزه ... اصلا دلم نمیخواد جشن بگیرم بو ...

همين الان امضات رو ديدم

به امضات بچسب

منم دل گيرم

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چرا چیشده؟

همه چیز ...

هنوز به اون چیزی که باید رقم بزنم نرسیدم و نمیتونم از درون شاد باشم و به خودم افتخار کنم

اتفاقاتی که تو خانواده رخ داد

یک سالی که همه جوره خودمو نادیده گرفتم از نامزدم حمایت کردم تا تو ازمون تخصصی شغلش قبول بشه

اینکه تو محیط کار اونقدر ازارم دادن که مجبور به استعفای کتبی شدم ( چندین ترم به خاطر دانش آموزام موندم و با خودم کلنجار رفتم ) ...

اینکه سر رابطهام ، هربار که اذیت بودم اونقدر با دوستم حرف زدم که ازم فراری شد و بلاکم کرد و کنارم گذاشت تا به خودم برگردم ( بهترین دوستم بود ... )

.

.

.

با تموم این ناکامی ها و هزار و یک چیز دیگه چند روز دیگه تولدمه و من تنها ترین آدم جهانم :)

در آغوشِ خدا {🤍}
خیلی خستم خیلی ... دلم برای خودم میسوزه به حال خودم دارم زجه میزنم ... کلا ۲۲ سالمه :)

عزیزم شما بارداری و هورمون و بدنت یه کوچولو بهم ریخته

ببین هر وقت که دوست داشتی من میتونم باهات صحبت کنم

ولی اینو بدون خدا اینقدر بزرگه و حواسش به همه هست مخصوصا شما که یه هدیه کوچولو داری

فقط ماها گاهی کوتاهی میکنیم از خدا دور میشیم

اگه شرایطش رو داری حتما سحر بلند شو نمیتونی روزه بگیری ولی یه دوتا دونه خرما بخور و نمازت رو بخون بعد تا طلوع بشین فقط با خدا حرف بزن گله کن گریه کن ولی همش تا طلوع صبح که شد و آفتاب در اومد دیگه حق نداری که حتی ذرهای ناامید و خسته باشی

مومن که نباید جا بزنه اونم یه مامان خوشگل که یه دختر ناز داره توی دلش رشد میکنه❤️❤️❤️