2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست
همين الان امضات رو ديدمبه امضات بچسبمنم دل گيرم

بالا تر نوشتم ... میدونی سنگین ترین بخشش کجاست ؟ اینکه اونقدر شرایط نامزدم متزلزل بوده که هنوزم نمیدونه چقدر مشکلات دارم ... من حتی نتونستم بهش بگم که استعفا دادم و بعد عید اونحا کار نمیکنم :)

روحم سنگینی میکنه

در آغوشِ خدا {🤍}
عزیزم شما بارداری و هورمون و بدنت یه کوچولو بهم ریختهببین هر وقت که دوست داشتی من میتونم باهات صحبت ...

قربونت بشم ، ولی ما هنوز رسماً ازدواج نکردیم و من هنوز کادر نشدم و اگه منظورت تاپیکی که قبلاً زدم باید بگم قرص اورژانسی خوردم با مشورت متخصص و فردا پس فردا باید پریود بشم .

ولی راستش خیلی حرفات و دعاهات ارومم کرد ، من این مرد بیشتر از جونم دوس دارم :)

ازت میخوام برام دعا کنی که هرچی صلاحمه همون بشه .

( منظورم از دختر کوچولوی درونم کودو درونم بود )

در آغوشِ خدا {🤍}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا تر نوشتم ... میدونی سنگین ترین بخشش کجاست ؟ اینکه اونقدر شرایط نامزدم متزلزل بوده که هنوزم نمید ...

عزيزم نامزدت قراره بشه همسر ايندت. بايد همه چي رو باهم ديگه درميون بزاريد.

هم تو هم اون.

بايد غمخوار هم باشيد

پشت هم باشيد.

نفر اول زندگيه هم باشيد.

همه چيزو بهم بگيد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

گاهی انگار یه دبوار بینمونه ارامشش و حس نمیکنم بیشتر میترسم

نه این کار شیطونه

خدا آرامش محضه، هر چیزی که تو رو به خدا وصل کنه چیزی جز خیر و آرامش نداره

عزیزم من از وضعیت شما خبر ندارم ولی الان توی این ماه عزیز سعی کن اون چیزایی که تو رو از خدا دور میکنه کنار بزاری نماز اول وقت بخونی و پاک باشی این مدت مثل یه برگ خودتو بسپار به دست خدا هر چیزی که اون منع کرده بزار کنار و سعی کن واجبات رو به جا بیاری بگو خدا من فقط به خاطر خودت اینا انجام میدم

ببین جوری عاشقش میشی جوری برای اون لحطه خلوت با آرامش و خلوص دل تنگ میشی که هیچ چیز جز امید و خدا و اون آرامش برات اهمیت نداره

اگه دوست داشتی امتحان کن ایشالا که خیلی زود همه چی درست میشه

همه چیز ... هنوز به اون چیزی که باید رقم بزنم نرسیدم و نمیتونم از درون شاد باشم و به خودم افتخار کنم ...

حق داری عزیزم یه وقتایی آدم دلش از همه چی می گیره

خودمم دیشب تو همین حال بودم

کلا آدما ناامید کننده هستن نمیشه روشون حساب باز کرد

خودمم دوست صمیمیم که همه جوره کنارش بودم بدجوری پشتمو خالی کرد

بچسب به خدا هر کاری که آرومت میکنه انجام بده

می گذره:)🫂

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

قربونت بشم ، ولی ما هنوز رسماً ازدواج نکردیم و من هنوز کادر نشدم و اگه منظورت تاپیکی که قبلاً زدم با ...

پس شما منو ببخش من فکر کردم بارداری😂

دختر جون شما معلومه که چقدرررر دلت صافه اینو بدون اون مرد اگه قسمتت باشه محاله خدا دست رد بشه به سینت

ولی از من یه حرف

شما دختر خیلی خوبی هستی و قطعا لیاقت یک زندگی خوب رو داری همین اول راه با همسرت صحبت کن و یه مسیر روشن و بدون دغدغه رو برای زندگی مشترکتون درست کن

عزيزم نامزدت قراره بشه همسر ايندت. بايد همه چي رو باهم ديگه درميون بزاريد. هم تو هم اون. بايد غمخوار ...

تموم اون یکسال برای اینکه تمرکزش به هم نریزه ریختم تو خودم هیچی نگفتم ... الانم که شکر خدا قبول شده ولی هنوز تقریباً اوضاع همینه ، میدونی مثلاً امروز از صبح رفته بودن تهران برا خرید کت شلوار ،( از قبل میدونستم باید برن بخرن اما از روزش خبر نداشتم ) صب فقط صببخیر گفتو رفت ، تا ۸ شب هیییچچ خبری ازش نشد دوبارم زنگ زدم برنداست نگو پشت فرمون بوده ، وقتی پیام داد کلی به هم ریخته بودم خیلی منطقی تو ویس از حالم گفتم اما گوش نکرد حالش بد بود الرژیش اود مرده بود ... بازم کنارش موندم گفتم باید بریم دکتر و ... حتی گفتم نوبت متخصص میگیرم برات ، تماس گرفتم برنداشت گفت خسته ایم خوابیدیم ، یکم حرف زدیم ( همینا ) بعد پیامای اخرمو دیگه سین نکرد با اینکه انلاین بود تا این لحظه به ویسمم گوش نداد انگار اصلا من و ناراحتیم پ زندگیم مهم نیستیم فقط همیشه من باید کنارش باشم انگار ... منم اینو گفتم : من کنارتم ... ولی

تو این لحظه حس میکنم داری نادیدم میگیری :)

شببخیر 🤍

در آغوشِ خدا {🤍}
حق داری عزیزم یه وقتایی آدم دلش از همه چی می گیره خودمم دیشب تو همین حال بودم کلا آدما ناامید کننده ...

اونقدر گریه کردم سرم درد میکنه ، چند شبه تا ۳/۴ صبح نمیتونم بخوابم تا از خستگی مفرط خوابم ببره ... میدونی من اونی بودم که دوستمو ازار دادم ... چندین شبه ، شب بخیرم از نامزدم ندارم و خوابش میبره یا درحال فوتبال دیدنه ... خنده داره بگم اونقدر حالم بده که دلم با همچین چیز ساده ای هم خوشحال میشه ؟

در آغوشِ خدا {🤍}
پس شما منو ببخش من فکر کردم بارداری😂دختر جون شما معلومه که چقدرررر دلت صافه اینو بدون اون مرد اگه ق ...

اشکالی نداره خواهش میکنم پیش میاد دیگه ... اونم درگیره ولی حس میکنم حامون عوض شده و من همش پیگیرم ... خیلی سخته وضعیتی که توشم ، بازم برام دعا کن هرچی ثلاحمه همون بشه و انوقدری دوسش دارم که جلو خدا تسلیم شدم و خدای من میدونه که گفتم اگه این. مرد با کس دیگه ای خوشحال تر و موفق تره پس من میپذیرم ... تا الان هیچ مردی ( حتی نامزد سابقم ) اینقدر دوست نداشتم ... روزای خیلی سختی کنارش بودم و صبوری کردم :) امیدوارم هرچی خیره برامون پیش بیادد

در آغوشِ خدا {🤍}
تموم اون یکسال برای اینکه تمرکزش به هم نریزه ریختم تو خودم هیچی نگفتم ... الانم که شکر خدا قبول شده ...

اخيي. چقدر با دركي.

با توجه به درك و شعور نامزدت الان بايد برخورد كني. (منظورم تند نيستا)

همين كه مثلا تو جمله اخر گفتي خودت.

يكم بي پرده تر بهش بگو.

بگو الان نياز دارم بيشتر برام وقت بذاري. دارم اذيت ميشم. دارم افسرده ميشم.

همه ي همين حرفاتو به ارومي بهش بگو

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.