2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که نه نمیگه ولی خودم هم عذاب وجدان دارم اصلا نمیتونم تحلیل رو جدی بگیرم ولی واجبه

من امروز بزور باید براش ۲ تا تحلیل ازمون بفرستم حوصله ندارم از اول بشینم ببینم کدوم درست و غلط و بیست صفحع براش بفزستم

من امروز بزور باید براش ۲ تا تحلیل ازمون بفرستم حوصله ندارم از اول بشینم ببینم کدوم درست و غلط و بیس ...

اره واقعا تحلیل خیلی رو مخه

ازمون هارو یکساعت بشین باز حل کن

اره واقعا تحلیل خیلی رو مخهازمون هارو یکساعت بشین باز حل کن

یک ساعت چیه😭 از ساعت ۳ بعد از ظهر فقط زیست و فیزیک تونستم تحلیل کنم انقدر پاسخنامه طولانیه ینی سگگگگ تو روحش

یک ساعت چیه😭 از ساعت ۳ بعد از ظهر فقط زیست و فیزیک تونستم تحلیل کنم انقدر پاسخنامه طولانیه ینی سگگگ ...

اره واقعااااا خیلی چرته وقت میگیره ولی دیگه چیکار میشه کرد

هفته ای ۲ درس رو مثلا تحلیل کن یا ۳ درس

تاپیک کافور رو بستی اینجا برات می نویسم

من تخصص در زمینه طب دارم و باید برای این چیزی که این برات می نویسم ازت حق ویزیت بگیرم
ولی چون دلیل ش رو نوشتی _ ازت چیزی نمی گیرم و واسه خدا می نویسم که بهترین نتیجه رو بگیری

کافور اصلا خوب نیست > چرا چون به شدت سرد می کنه {مزه تلخ داره} و درسته که بخوری سرد میشی میل جنسی ت پایین میاد ولی سرد شدن بدن یعنی ضعیف شدن بدن
سردی با خودش مریضی میاره --- ریشه همه بیماری ها سردی هست
در طی خوردن کافور {به مرور که بدنت سرد میشه} مطمئن باش پریودی های دردناک و دردناک تر سراغت میاد و به مرور خونت غلیظ میشه و علائم ش رو روی پوستت نشون میده {لک های کک مک قهوه ای و...}

بجای کافور چی بخوری ؟ چی کار کنی که اثر کافور رو بگذاره

سرکه بهترین اثر رو برای کاهش میل جنسی داره {توی روایت هست که آتش زنا رو خاموش می کنه}
اما چه سرکه ای ؟ سرکه ی خانگی {سرکه های بازاری ، اسید هستن همه شون}
همراه سرکه بهتر روغن زیتون یا شیره انگور مصرف بشه - چطوری؟
وسط غذا یک قاشق سرکه بخور یک قاشق روغن زیتون {اینجوری معده ات اذیت نمیشه} به مرور که این روش رو ادامه دادی اگر دیدی معده ات اذیت نشد می تونی دو قاشق سرکه دو قاشق روغن زیتون بخوری
یا می تونی روزی دو لیوان شربت سرکه شیره بخوری {یک قاشق سرکه سه قاشق شیره انگور آب}

در کنار این ها باید پرهیزات رو رعایت کنی{پرهیزات از همه چی مهم تر هست}
پرهیزات چیا هست؟
1- هرچیزی که ببینی بشنوی یا حتی بهش فکر کنی که محرک باشه برات {این برای هر شخص متفاوت هست > بشین فکر کن چیا برای شخص تو محرک هست > به شدت ازش پرهیز کن}
2- گرمی و خشکی ها رو به شدت از تغذیه ات حذف کن : شامل چیا میشه ؟ اول سیر و پیاز دوم ادویه ها مثل چی ؟ فلفل و هر غذای تند - زنجفیل - دارچین - {انواع دمنوش هایی که این ها رو داخلش داره مثل چای ماسالا- دمنوش دارچین زنجبیل و....} هل و...
نکته : ادویه در حدی که در غذا ریخته میشه اوکیه و کافیه
3-روزه بگیر خیلی کمک کننده ست {تو روایت هم برای مهار ش هوت همین توصیه شده}

4- در مورد ضررهای خو د ا رضایی و گناه ش و گناه زنا بخون و بنویس شون و برای خودت هر بار یادآوری کن {این مغزت رو شرطی می کنه که سمت ش نره}
5- از سرزنش کردن خودت دست بردار {هربار خودت رو بابت اشتباهی در این مورد سرزنش کنی باعث میشی بیشتر انجام ش بدی}

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
تاپیک کافور رو بستی اینجا برات می نویسممن تخصص در زمینه طب دارم و باید برای این چیزی که این برات می ...

وای مرسی ازت 💗 خیلی واقعا به حرفات نیاز داشتم و خیلی هم کمک کننده هستن امیدوارم به هر طریقی جواب این خوبیتو بگیری گلم🙏