2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست
خدابهتونصبر بده عزیزم .ولی اگه ب دردزندکی نمیخوره بنظرم عمرتونباید تلف کنی پای همچین ادمی .ادم وقتی ...

همون اول فهمیدم آدم نرمالی نیست.گرفتار بچه ها شدم.جالبه تا الان اون و خانواده اش سه بار گفتن طلاق.ولی منظورشان اینه فقط از خونه بیرون برم بدون ریالی.از خیانتش که دیگه نگم.وسیله زنی تو صندوق ماشینش بود.هفته ای هست که متوجه شدم قسم میخوره میگه نمیدونم از کجا اومده.کلا زندگی رو برام جهنم ساخته.پسرم هم اخلاقش به باباش رفته حرفای اونو تکرار میکنه.خیلی دلم میشکنه چون براشون خیلی زحمت کشیدم.

قربون دهنت رحمت ب اون شیری کخورذی خرف دلمو گفتی حرف حقو گفتی .صب تاشب توخونه تنهام هیچکسم ندارم دلم ...

قربونت برم گلم محبت لطف داری انشالله خوشبخت بشی مشکلاتت حل بشه . ❤️❤️❤️❤️

والله اون بره صفا عشق و حال تو رو هم گزاشته خونه کاری بهت نداره گیر نمیده به قول شما. سرپوش میزاره رو کارهای خپدش یه وقت گیر ندی بهش. لاقل اگه میره الواطی رفیق بازی. یه خونه ای بنامت کنه ماشین سفرهای خارجی ببره. طلا جواهرات بریزی به پات ادم دلش نمیسوزه . در نقش آباژور. فقط هست هیچ فایده ای نداره . مردم بیست چهار با دوست پسر هاشون ارتباط دارن بیرون میرن کنار هم هستن بعد این به اسم شوهر هیچ نقشی تو زندگی تو تدارک. اولویت اول آخرش باید تو باشی دیگه خبر نداره صبر ادم حدی داره. همیشه اینجور مظلوم ساکت نیستی یهو منفجر میشی هواسش باشه سکه. الان چقدره یادش نره

سوره مزمل و طلاق هر روز بخون به نیت محبت اش به اب مثل چایی یا اب معدنی بریز بخوره. و چهار قل ایت الکرسی با آیه 33 سوره الرحمن رو. میگیری 70 بار به اب میخونی بهش میدی چهل روز

یا چله بقره. بگیر. هم به نیت خودت و هم شوهرت که انرژی های منفی باعث شدن سرد باشه نسبت بهت ازبین بره. و محبت بیاذ به عکسش فوت کن

و هم سوره انفال ایه 9 رو 100 بار بخون از خدا بخواه رفیق هاس رو ول کنه بچسبه به زندکی ات

ذکر یا مانع رو 161 بار یخون. به نیت اینکه دست از رفیق بازی ادم های نامعلوم برداره ازش دور بشن . نماز محبت با سوره ممتحنه هم یادت نره .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید