2777
2789
عنوان

افسردگی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست

حق داری هر کسی باشه افسرده میشه . انقدر رفیق بازی عشقو حال رو دوست داره سیر نشده از این کارا واسه چی ازدواج کرد؟؟؟ بدبخت کزده یکی رو. مجرد میموند. . از تو سرد شده دلگرم به زندگی نیست بلوغ فکری نداره هنوز تو عوالم مجردی هست نمیخاد قبول کنه مجرد نیست دیگه یک مرد متاهل شده و در قبال زنش مسئولیت ها وظایفی داره و زنش نیاز هایی داره باید تکلیفت رو با این ادم مشخص کنی نمیشه واسه فرار کردن. اون بره تفریح کنه تو بمونی افسرده تو خونه اینجوری باشه مجرد بودی خودت که بیشتر بهت خوش میگذشت.

اتفاقن ازخداشه برم بیرون تا راه براخودش باز بشه تامن نتونم بگم بادوستات نگرد برگرده بگه توهم بادوستا ...

شوهر منم اوایل این بود نه اینکه هرهفته بره ولی میرفت

راستش از وقتی خرجمون رفت بالا بیشتر رفت دنبال کار بعدشم بچم اومد که رفیق بازیش تقریبا صفر شد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دقیقا .همسر من تو دوران مجردیش خیلی ازسمت مادرش پدرش محدود شده .یعنی بادوستا بیرون بوده ۸شب دیگ ...

اخلاق بدشون برای زنشونه و اخلاق خوبشون برای دیگران.یه نمونه دارم.سی یک ساله نذاشت زندگی کنم.همین دو ماه پیش سالگرد نازنین مامانم.بد آبروریزی کرد.

نماز محبت و تسخیر و مطیع کردن برای جلب محبت و تسخیر قلب افراد

نماز تسخیر قلوب و مهر و محبت قوی : این یکی خونده بود 7 روز شوهرش عاشقش شده بود هی مرتب میخوند

برای تسخیر قلب و رفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود:

ابتدا دو رکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر رکعت بعد از حمد (ایه ی 7/سوره ی ممتحنه)را هفت مرتبه بخواند:

«عسی الله ان یجعل بینکم ....(تا) والله غفور رحیم»

سپس بعد از سلام نماز 77 (هفتاد و هفت) مرتبه بگوید:

«اللهمَّ لَیِّن قَلبَ (اسم شخص وپدرش را ببرد:مثلا علی بن حسن یا مریم بنت رسول) لی کَما لَیَّنتَ اَلحَدیدَ لِداوُدَ(ع) وَسَخِّر لی قَلبَه کَما سَخَّرتَ لَسُلَیمانَ جُنُودَهُ مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ وَالطَّیرِ فَهُم یوزَعونَ».

اخلاق بدشون برای زنشونه و اخلاق خوبشون برای دیگران.یه نمونه دارم.سی یک ساله نذاشت زندگی کنم.همین دو ...

نماز محبت و تسخیر و مطیع کردن برای جلب محبت و تسخیر قلب افراد

نماز تسخیر قلوب و مهر و محبت قوی :

برای تسخیر قلب و رفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود:

ابتدا دو رکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر رکعت بعد از حمد (ایه ی 7/سوره ی ممتحنه)را هفت مرتبه بخواند:

«عسی الله ان یجعل بینکم ....(تا) والله غفور رحیم»

سپس بعد از سلام نماز 77 (هفتاد و هفت) مرتبه بگوید:

«اللهمَّ لَیِّن قَلبَ (اسم شخص وپدرش را ببرد:مثلا علی بن حسن یا مریم بنت رسول) لی کَما لَیَّنتَ اَلحَدیدَ لِداوُدَ(ع) وَسَخِّر لی قَلبَه کَما سَخَّرتَ لَسُلَیمانَ جُنُودَهُ مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ وَالطَّیرِ فَهُم یوزَعونَ».

یبار وسط هفته برنامه سفر یه روزه برای آخر هفته بچین و همون لحظه بهش بگو تا شیر فهم بشه.این دیگه عادت ...

هیچیم نداره اخه چیزی بخام ازش همیهش بی پول علاف بخداخسته شدم هیچکسم ندارم دارم دق میکنم

زندگیتون تقریبا سرد شده،اولش گرم بود؟

اره اولاش خوب بودحرفمو گوش میکرد احترام میذاشت ب خواسته هام برام وقت میذاشت .ولی از وقتی یه دوست جدید پیداکرده کلن رفته توحاشیه وبهم اهمیتی نمیده

حق داری هر کسی باشه افسرده میشه . انقدر رفیق بازی عشقو حال رو دوست داره سیر نشده از این کارا وا ...

قربون دهنت رحمت ب اون شیری کخورذی خرف دلمو گفتی حرف حقو گفتی .صب تاشب توخونه تنهام هیچکسم ندارم دلم ب اون گرم ودلخوشه .ولی اون بهم توجه نمیکنه نمیگه این بیس چاری توخونس جز من کیوداره بذار اخر هفته برنامه بچینم ببرمش بیرون یکم هواش عوض شه .انقد دوس دارم باهم بریم بیرون .حتی باپای پیاده شده درحد قدم زدن هیچی هم نمیخام ازش ولی اونم ازم دریغ میکنه😔💔

اخلاق بدشون برای زنشونه و اخلاق خوبشون برای دیگران.یه نمونه دارم.سی یک ساله نذاشت زندگی کنم.همین دو ...

ای جان چ صبری داشتی ک سی یک سال بپاش موندی.خدا لعنتشون کنه اینجور مردارو ک قدر زن زندگی رونمیدونن .اینا لیاقتشون زنای خیابونیه ن ما

ای جان چ صبری داشتی ک سی یک سال بپاش موندی.خدا لعنتشون کنه اینجور مردارو ک قدر زن زندگی رونمیدونن .ا ...

کافیه دو نفر ببینه.با صدای بلند جیغ که چی این رفت خرید.این گفت کجایی؟بعد میگه من گوشت برای خونه میخرم.من سر کار میرم.دیگه ده نفر نمیتونن جمعش کنن.حالا کی وقتی همه میخوان جمع بشن برن قبرستان.داغ مادر الهی کسی نبینه وحشتناک سخته.اینم بیفته وسط حرف مفت بزنه.حالا من ساده و بینهایت دلسوز.کل کارای بنایی و شهرداری و امتیاز آب و برق و ...بدون وسیله نقیله با دو قلو دو ساله اون زمان با خودم بود....ولی تا میخوام یه جمله باهاش حرف بزنم داد میزنه میگه نمیخوام حرف بزنی.فقط به امید بچه هام زنده ام.....

کافیه دو نفر ببینه.با صدای بلند جیغ که چی این رفت خرید.این گفت کجایی؟بعد میگه من گوشت برای خونه میخر ...

خدابهتونصبر بده عزیزم .ولی اگه ب دردزندکی نمیخوره بنظرم عمرتونباید تلف کنی پای همچین ادمی .ادم وقتی یکم سنش رفت بالا بخودش میاد حیف جوانی ادمه .حتی شده بخاطر بچه هم نباید همچین ادمی روتحمل کنی چون اخلاقای بدش روی بچه هاتم تاثیرمنفی میذاره واینو وقتی بزرگ شدن میبینی