2777
2789

من واسواس رو این دارم که تموم اشیا جون دارن یعنی عذاب وجدان میگیرم که رو زمین راه میرم دردش میاد،غذا رو میجوم دردش میاد،یه چیپس از مغازه برمیدارم از دوستاش حدا میشه

یه دونه چیپس از بسته برمیدارم از دوستای خیلی صمیمیش جدا میشه

خیلی سختهههه🤣💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند علائم رو داری؟ عدد بگین مثلا ۳ علائم ۵ علائم و.....یبوستخشکی پوسترنگ تیره پوستترسوسواسافسردگیدیر ...

ترس وسواس دیر تصمیم گرفتن ینی اصلا نمیتونم تصمیمی بگیرم انقد ک وسواسم شدید میشه روز ب روز🥲

یه دعوایی مال ۱۰ سال پیش دو نفر با همدستی هم منو مسخره کردن تو جمع بخاطر لاغریم من نمیدونم ترسیدم یا خجالت کشیدم نتونستم جواب بدم وای هرروز اون لحظات تو ذهنم مرور میکنم چرا اون اینجوری گفت اون آدمی ک دراومد پشتش چرا طرفداریش کرد من چرا جواب ندادم اگر جواب داده بودم چی میشد ازین فکرای وحشتناک آزاردهنده

ترس وسواس دیر تصمیم گرفتن ینی اصلا نمیتونم تصمیمی بگیرم انقد ک وسواسم شدید میشه روز ب روز🥲

علائم غلبه سودا هست که باعث یسری بیماریها و مشکلات میشه که یکیش افسردگی و وسواس فکری عملی و....

باید اصلاح مزاج بشه تا مشکل ریشه ای درمان بشه مثلا کسی که افسردگی و وسواس داره با خوندن کتاب و مشاوره و کارای دیگه تاحدی شاید کنترل بشه ولی ریشه ای درمان نمیشه

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

وای راس میگی؟چ وسواس بامزه و سختی😩🥲😂

وای بخدا روانی میشمممم

البته خداروشکر هنوز اونقدی زیاد نشده،هر چند وقت یه بار اینجوریمیشم

ولی چاقعا عذاب اور و سخته

بخدا فک کن میشینم برا تموم ماکارونیای جوییده شده گریه میکنم سه ساعت🤣🤣🤣