2777
2789
عنوان

مادرشوهر😡😡

185 بازدید | 22 پست

خانوما از وقتی عروسی کردیم کارت یارانه شوهرم داده دست مامانش همیشه دست اونه منم میکم خب الان۶۰۰تومنه فردا بچه دار بشییم هم میاد روش چرا کارت نمیگیری ازش میگه نه اونو کار نداشته باش چکار کنم اخع 😑😑😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرد بی فکر شوهر منم کارت سوخت رو داده باباش

ببخشید یک عمر پدرش زحمتش رو کشیده

ارزش چند لیتر بنزین رو نداره؟

خدارو خوش میاد خودت عروس دار بشی نتونه در حد هم ببینتت؟

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
ببخشید یک عمر پدرش زحمتش رو کشیده ارزش چند لیتر بنزین رو نداره؟ خدارو خوش میاد خودت عروس دار بشی نتو ...

واقعا حق گفتی

اخه کارت یارانه و سوخت و این چیزا اصلا ارزش نداره عصاب شو ادم خورد کنه

ببخشید یک عمر پدرش زحمتش رو کشیده ارزش چند لیتر بنزین رو نداره؟ خدارو خوش میاد خودت عروس دار بشی نتو ...

خدایی من دوست دارم 😅😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببخشید من آزاد بزنم اون دوتا کارت داشته باشه

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

واقعا حق گفتیاخه کارت یارانه و سوخت و این چیزا اصلا ارزش نداره عصاب شو ادم خورد کنه

یکم بخدا خانوما فکر کنید بخدا خودتون مادرشوهر بشید چه خبر دارید عروسه از همون اول گارد بگیره،

برید یه فیلم هست فرانسوی به اسم once upen my mother رو ببینید بخدا درکتون بالا میره یکم کمتر حرصی میشید شاید

من نمیکم از حق اتون انقدر بگذرید که نابود بشید میگم واقعا دیگه کارت سوخت دادن ارزشش رو نداره ما اسممون انسانه

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن