2777
2789
فیلم واقعی دختری در زیر زمین ندیدی پدر به دخترش سالها تجاوز کرد تو زیر زمین خونش بچه دار میشد همونجا

دیدم اتفاقا

مگه من گفتم همچین اتفاقاتی غیر ممکنن؟!

اتفاقا اکثر اوقات این آزارها از طرف خانواده و اقوام نزدیکه

اتفاقا باید همه بفهمن که چه پسر بی غیرتیهبیا ازین زاویه بهش نگاه کنیم،تو دوس داری شوهرت خانوادش بخاط ...

پسرا برا زن گرفتن دستشون بازه

تو شهر خودشون زن بهش ندن

میره شهرای بزرگ مشغول به کار میشه و زن غریبه میگیره

ولی برای دختر سخته که انگ روش باشه دیگ کمتر کسی سمتش میاد مگر کسی که خودش هم ایراد داشته باشه

الان فکر کن کل شهرشون فهمیدن که داداشش اینجور کرده خب اینم تو همون خونه و خانواده بزرگ شده... چیزی تغییر میکنه ذهنش آروم میشه اتفاقا بدتر داغون تر میشه تو خونشون دعوا بحث پیش میاد هرجا برن همه چپ چپ نگاهشون میکنن خیلی از فک و فامیلا باهاشون قطع ارتباط میکنن و .... خیلی چیزا ی دیگ

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدرنگرانت بودم عزیزم

کاربریتو گم کرده بودم

خداروشکر سالمی

نگران نباش خدا حقتو میگیره بوقتش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

دیدم اتفاقامگه من گفتم همچین اتفاقاتی غیر ممکنن؟!اتفاقا اکثر اوقات این آزارها از طرف خانواده و اقوام ...

من سنم کم بود تو اوج احساسات و اینا داییم باهام درددل میکرد میگفت با غریبه نباش بیا بامن باش تازه زن و بچه داشت

پسرا برا زن گرفتن دستشون بازه تو شهر خودشون زن بهش ندن میره شهرای بزرگ مشغول به کار میشه و زن غریبه ...

هعی چی بگم

بمیزم برا دل اسی🥲

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

من سنم کم بود تو اوج احساسات و اینا داییم باهام درددل میکرد میگفت با غریبه نباش بیا بامن باش تازه زن ...

اکثرمون از این اتفاقا دیدیم

من خودم بارها مورد تعرض قرار گرفتم

تجاوز نه

تعرض

و واقعا آسیب های روانی زیادی بهم وارد شده

و الان ک ازدواج کردم دارم نتیجه ی اون آسیب هارو میبینم

همسرم نزدیکمم میشینه تپش قلب و استرس میگیرم💔

الان اینجا یعنی کسی که بهش تجاوز میشه بدبخته؟؟بنظرم از همه پوزش بخواه واسه بی احترامی

بی احترامی ؟؟بنظرم چیزی که نفهمیدی راجبش حرف نزن

من گفتم این تاپیک دروغ باشه هم همچین چیزایی تو این جامعه هست و همیشه هم هر بلای بدی سر دخترا میاد الکی به قول اون دوستمون دنبال زیر بغل مار نگرد لطفا

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

بله عزیزممتاسفانه درصد خیلی زیادی از آزار های جنسی از جانب محارم و فامیل اتفاق می افته💔

آره متاسفانه خیلی سخته امیدوارم خدا کمک اسی کنه هر چه زودتر از اون خونه بره 🥲💔

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

هیچکی هیچکاری نمیتونه براش بکنه تا پدرو مادر پشتش نباشهفقط میوفتن سر زبونا و مسخره دهن مردم میشنمن ف ...

دارم براي كنكور میخونم كه برم برم فقط يه شهر دوووور...