2777
2789
از ته قلبم امیدوارم تاپیکت دروغ باشه

اینم دروغ باشه متاسفانه همچین چیزایی واقعیت داره تو جامعه برای یکی برادر یکی پدر یکی شوهر خواهر و... دختر از هر نظر بدبخت بخدا

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

دروغ نیست (:

عزیز دلم شماهمونی ک داداشت مشروب.....

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی خفه خون بگیره و توی اون خونه زجر بکشه بخاطر ابرووووگور بابای ابرو اون داره اونجا نابود میشه

هیچکی هیچکاری نمیتونه براش بکنه تا پدرو مادر پشتش نباشه

فقط میوفتن سر زبونا و مسخره دهن مردم میشن

من فقط میگم برای آینده ی خودت کسی نفهمه خاستگار خوبی برات بیاد از اون خونه دوور بشی

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
اینم دروغ باشه متاسفانه همچین چیزایی واقعیت داره تو جامعه برای یکی برادر یکی پدر یکی شوهر خواهر و... ...

الان اینجا یعنی کسی که بهش تجاوز میشه بدبخته؟؟

بنظرم از همه پوزش بخواه واسه بی احترامی

تو برای برادر یا پسرت میری خاستگاری کسی که یجور پسر بزرگ کردن و بی بند و باریه ک به خواهره تجاوز کرد ...

اتفاقا باید همه بفهمن که چه پسر بی غیرتیه

بیا ازین زاویه بهش نگاه کنیم،تو دوس داری شوهرت خانوادش بخاطر ابرو صداشو در نیارن و بعدا بفهمی که شوهرت با خواهر خودش رابطه داشته؟

شما که خیلی معتقد و با آبرویی

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

یعنی خفه خون بگیره و توی اون خونه زجر بکشه بخاطر ابرووووگور بابای ابرو اون داره اونجا نابود میشه

نباید ساکت بمونه درسته اما جامعه ما هنوز به این درک نرسیده اگه حرفی بزنه به خودش بیشتر آسیب میرسه فقط راه حلش اینه از اون خونه بره

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

اینم دروغ باشه متاسفانه همچین چیزایی واقعیت داره تو جامعه برای یکی برادر یکی پدر یکی شوهر خواهر و... ...

بله عزیزم

متاسفانه درصد خیلی زیادی از آزار های جنسی از جانب محارم و فامیل اتفاق می افته💔