2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 170 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز باهاش جلسه بزار باهاش صحبت کن حرف بزن گریه کن خدا بشه دوست صمیمیت خدا بشه مامانت خدا بشه بابات

سعیمو میکنم ولی اخه در برابر این همه کشتار و ناعدالتی این همه کارای پدر مادر و همکلاسیام بیگناه هارو که دید چرا سکوت کرد اخه چرا دین اسلام انقدر بد و زن ستیزه همه اینا باعث از دست رفتن اعتقادم شده

حالم بده راضی نیستم شرایطمم بهتر بشه میخوام بمیرم صبر ندارم نمیتونم این همه سختی رو تحمل کنم تلاشم ک ...

سلام مهربونم امیدوارم حالت هرچه زودتر خوب بشه اگه میخوای زندگی عادی داشته باشی باید سعی کنی مادرو پدرتو به عنوان یه بیمار ببینی انسان سالم که به بچه اش صدمه نمیزنه وقتی کسی تحقیرت میکنه اون بیماره پس سعی کن قوی باشی به خودکشی فکر نکنی چون مشکلی حل نمیشه به این فکر کردی اگه خودکشی خواستی بکنی ممکنه نمیری و به بدنت صدمه بزنید خدای نکرده فلج بشی یا اتفاقات دیگه برات بیفته آنوقت میخوای چیکار کنی پس یمدت بیخیال و خنثی باش دیدگاه تو عوض کن همچی عوض میشه پس تا وقتی باخودت درگیری همچی مخالف توعه وقتی تغییر کنی بقیه چیزا هم تغییر میکنه زیاد تو دید پدرو مادرت نباش حتی محبتی که میخوای دیگه نخواه خودشون میان سمتت هرچی بزور بخوای بیشتر از تو دور میشه