2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین روانشاسی باید ارشد بخونی تا بتونی یک کاره ایی بشی تقریبا هم اشباع هستش خیلی باید زحمت بکشی تا ب ...

روانشناسی وفتم فقط تا لیسانس بخونم چه آزمون استخدامی بدم هم اینکه دوستدارم خودمو شخیتمو اجتماعی بشه

از چه لحاظ

زبان حس میکنم سخته

حالا اگر زبانت خوبه میتونی بری

آقایون خواهشا درخواست دوستی ندید. ممنونم اگرکتاب خوب در هر زمینه ای خوندید، ممنون میشم بهم معرفی کنید🌱توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘

روانشناسی بازاری بهتره ،مخصوصا تو ایران اما اگه دنبال مهاجرتی با زبان خیلی راحت تر و سریع تر میتونی ...

یعنی چجوری یعنی از اینجا میتونی بری اونور درس بدی؟من موقعیت شو ندارم اصلا فقط میخوام یه رشته آیی برم در جا نزنم و چون خودم خیلی غیر اجتماعیم و دوستدارم خودمو تغییر بدم همه فکر میکنن خودمو میگیرم ولی اصلا اینجوری نیستم....از یه لحاظم میترسم تو زبان انگلیسی درجا بزنم میتونم یعنی از پیش برزیام؟؟؟

یعنی چجوری یعنی از اینجا میتونی بری اونور درس بدی؟من موقعیت شو ندارم اصلا فقط میخوام یه رشته آیی برم ...

مدرک زبان اونور راحت معادل میشه و کارت راحته

ببین اگه نمیتونی خیلی تعامل برقرار کنی جفتش برات سخته

هم روانشناسی هم زبان

درباره این موضوع هم کامل به خودت بستگی داره ، سطحت چطوره...یادگیریت تو زبان خوبه و...

ولی اگه میدونی نمیتونی و برات یه نخواهد میشه و حالتو بهم میزنع اصلا نرو سمتش ، مسیرت فرسایشی میشه

منم همین فکرو میکنم دودل شدم 😞میترسم درجا بزنم و خسته کننده شده برام

هر کدوم دلت میگه برو

کاری به حرف بقیه نداشته باش

آقایون خواهشا درخواست دوستی ندید. ممنونم اگرکتاب خوب در هر زمینه ای خوندید، ممنون میشم بهم معرفی کنید🌱توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘

هم زبان هم روانشناسی کلا بری دانشگاه مجبوری از اون دایره امن بیرون بیایمن خودم اینجوری بودم من مامان ...

شما آخر چه رشته آیی رفتید؟الان خوب شدید؟یعنی اجتماعی شدید؟

هم زبان هم روانشناسی کلا بری دانشگاه مجبوری از اون دایره امن بیرون بیایمن خودم اینجوری بودم من مامان ...

من گفتم برو رشته آموزش زبان انگلیسی در کنارش هم برم کانون زبان ...اینجوری خوبه یا نیاز دیگه نیست آموزشگاه زبان برم ؟؟همون دانشگاه کافی میشه؟؟؟

شما آخر چه رشته آیی رفتید؟الان خوب شدید؟یعنی اجتماعی شدید؟

من مهندسی صنایع رفتم

الان ترم چهارم

من خداروشکر هر جوری که دوست پیدا کردم اونجور بوده که خودشون اومده بودن سمتم

حالا انشالله هر رشته ایی که رفتی تو گروه دانشگاهتون هم بپرس کسی این رشته ورودی شما هست یا نه باهاش یکم صحبت کن

اینجوری کم کم دوست میشید

ولی تو انتخاب دوست هم دقت کن مخصوصا تو دانشگاه

اره من وضعیتم خیییلی بهتر قبل شده قبلا اصلا نمیتونستم حرف بزنم حتی تو خانواده خیلی خجالتی بودم