2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 58 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین روانشاسی باید ارشد بخونی تا بتونی یک کاره ایی بشی تقریبا هم اشباع هستش خیلی باید زحمت بکشی تا به جایی برسی

زبانم یک رشته ایی هست ک با وجود هوش مصنوعی دیگه مترجمیش به صورت متنی از بین رفته بدی چت جی پی تی میکنه برات فقط مترجم حضوریش مونده ک اونم الان دیگه همه اکثرا بلدن مونده اینکه بری موسسه و استخدامی معلمی بدی ک اونم اگر استخدام شی بهتره

همین

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
یعنی از روانشناسی سختره؟؟؟!!!

روانشناسی همش فارسیه درس سخت نداره درسای سختش فقط امار و متون هستن. ولی حجم مطالب حفظیات زیاده. زبان که معلومه همش زبان دیگه خیلی سخته برا اینا خوبه که قبلا اموزشگاه رفتن

زبان بازار کارش خوب نیست و فرصت شغلی زیادی نداره

روانشناسی چی؟؟؟میشه بگید سر در کنم ..از یه طرف .دوست دارم شخصیتم اجتماعی بشه خیلی منزوی هستم و تو جمع اصلا نمیتونم برم اصلنا

روانشناسی همش فارسیه درس سخت نداره درسای سختش فقط امار و متون هستن. ولی حجم مطالب حفظیات زیاده. زبان ...

در چه حد باید زبان بلد باشیم منم میترسم از پیش بر نیام 😑.ای میگن دو ترم بخونی میتونی بری آموزش بدی تدریس کنی درآمد زایی کنی

روانشناسی چی؟؟؟میشه بگید سر در کنم ..از یه طرف .دوست دارم شخصیتم اجتماعی بشه خیلی منزوی هستم و تو جم ...

هم زبان هم روانشناسی کلا بری دانشگاه مجبوری از اون دایره امن بیرون بیای

من خودم اینجوری بودم

من مامانم خیلی دوست داشت برم روانشناسی

زبان هم رشته سختیه باید از الان چیزی از زبان بلد باشی واسه مهاجرت و اموزشگاه ها به دردت میخوره

واسه روانشناسی زیاد اطلاعی ندارم حقیقتش ولی فک کنم بازار خوبی هم داشته باشه مخصوصا الان دیگه مردم بیشترشون دارن میرم تراپی

در چه حد باید زبان بلد باشیم منم میترسم از پیش بر نیام 😑.ای میگن دو ترم بخونی میتونی بری آموزش بدی ...

پیام نور اگه میخوای بری که خودت باید بخونی کلاسی به اون صورت نداری کامل خودت باید کتابا رو بخونی تا یاد بگیری

روان به نظرم

آقایون خواهشا درخواست دوستی ندید. ممنونم اگرکتاب خوب در هر زمینه ای خوندید، ممنون میشم بهم معرفی کنید🌱توعه عزیزم خیلی دوست دارم 😍خیلی زیاد😍تو لایق بهترین هایی گلم. 😘