2777
2789
عنوان

دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 58 پست
بستگی به علاقه تون داره دخترهای من دوتاشون می خوان زبان بخونن

بلد بودن از قبل یعنی من چیکار کنم به دوتاش علاقه دارم میترسم زبان سخت باشه و کسب کننده در جا بزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مهندسی صنایع رفتمالان ترم چهارممن خداروشکر هر جوری که دوست پیدا کردم اونجور بوده که خودشون اومده ...

مهندسی صنایع خیلی سخته😯؟حالا من موندم تو غصه زبان که بام ها باشه یا نه؟ولی میترسم خسته شم ازش🥴🤧

خب نتایج اومده؟ چی ثبت نام کرده بودی؟ روانشناسی یا زبان

روانشناسی مهر ثبتنام کردم نرفتم دوباره رشته آموزش زبان انگلیسی الویت زدم که برم حالا اونجا گفت روانشناسی اگه بخوای بیایی باید پول مرخصی بدی ...اگرم نمیخوابی برو دوباره ثبتنام کن پول کافینت بده منم رفتم زبان نوشتم گفتم اگه واقعا روانشناسی روشخصیتم اثر مثبت میزاره و اینا اگه اثر ندارن برای چی برم الکی اقلا میرم یه رشته که زودتر به درآمد برسم پولمو تو چاه میریزم بچه کوچیکم دارم

روانشناسی مهر ثبتنام کردم نرفتم دوباره رشته آموزش زبان انگلیسی الویت زدم که برم حالا اونجا گفت روانش ...

والا من جات بودم روانشناسی میرفتم. نمیدونم چرا روانشناسی قبول شدی و نرفتی؟ درساش شیرین و اسونه. زبان همش به انگلیسیه. ولی اگه فقط پاس شدن مدنظرته.زبان با شانسی علامت زدن هم میتونی نمره پاسی بیاری. دیگه میل با خودته

مهندسی صنایع خیلی سخته😯؟حالا من موندم تو غصه زبان که بام ها باشه یا نه؟ولی میترسم خسته شم ازش🥴🤧

واسه زبان کلا دانشگاه چیزی یاد نمیده خودت هم باید بری کلاس یاد بگیری

معندسی صنایع هم والا هرچی درس مکانیک و برق و ایناس توشه