2777
2789
عنوان

حرف زدن با خدا

33 بازدید | 8 پست

وقتی حالتون بده... تاحالا شده با خدا حرف بزنید قلبتون اروم بشه؟

چجوری باهاش حرف میزنید؟

قران میخونید؟ یا مینویسید هرچی تو ذهنتون بیاد؟

چجوری خودمو اروم کنم

هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم

اینکه با دیگران درد و دل نکنی کار خیلی خوبیه

اینکه اطلاعات ندی از زندگیت از مشکلاتت عالیه

جدای از اینکه حریم شخصیت از بین میره پیش خود طرف، حتی ممکنه اون بره به خیلیای دیگه بگه که میگه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها هستن که میتونی باهاشون حرف بزنی حالتو بد که نمیکنن هیچ تازه کمکت هم میکنن، مثلا خدا. انبیای ...

اخه هربار حرف زدم و یچیو خواسم... بهم ندادن

گفتم اگر صلاح تو ندادن هست؟ ازت میخوام صلاحشو بدونی و قلبمو اروم کنی

متوسل شدم به امام رضا...

اما انگار سرشون شلوغه

صدای منونشنیدن...

اخه هربار حرف زدم و یچیو خواسم... بهم ندادنگفتم اگر صلاح تو ندادن هست؟ ازت میخوام صلاحشو بدونی و قلب ...

عزیزم در کل کار انبیا و امامای ما توی دنیا این نبوده که به همه هرچی خواستن بدن، اگر دنیا وفا داشت که امام حسین از همه لایق تر بود که بهترین زندگی داشته باشه. کار خدا و مسیر خدا اینجوریه که از تو یک انسان با ایمان بسازند

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
اخه هربار حرف زدم و یچیو خواسم... بهم ندادنگفتم اگر صلاح تو ندادن هست؟ ازت میخوام صلاحشو بدونی و قلب ...

این که خدا، امامان، شهدا و همه ی ارواح پاک و نیکان صداتو میشنون و اهمیت میدن شک نداشته باش اصلا اینو فراموش کن که کسی صداتو نمیشنوه، اونا بهترین دوست تو، همراه تو هستند، عاشقانه بهت توجه میکنن. توجهی که هیچ کسی توی عالم اینجوری بهت توجه نمیکنه.

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

اونا برای هدایت تو به مسیر درست اومدن و خیلی هم کمکت میکنن، بهترین گزینه برای درد و دل و کمک خواستن همینا هستند

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
این که خدا، امامان، شهدا و همه ی ارواح پاک و نیکان صداتو میشنون و اهمیت میدن شک نداشته باش اصلا اینو ...

توجهشونچجوریه دقیقا؟

گذاشتن ادمی ک عاشقش بودم از دستم در بره...

من به خدا التماس کردم که نزاره رابطمون خراب بشه

هعییییی قلبم داره اتیش میگیره

توجهشونچجوریه دقیقا؟گذاشتن ادمی ک عاشقش بودم از دستم در بره...من به خدا التماس کردم که نزاره رابطمون ...

درکت میکنم دلتنگی چقدر سخته، من تجربشو داشتم، من حسی که داری رو دارم هنوزم، اما به خدا اعتماد دارم، اینو باور دارم عشق خدا نسبت به من خیلی بیشتر از این حرفاست

منم خیلی بهش اعتماد دارم و درخواستم رو خواستم اما نتیجه هرچی که بشه من راضی ترینم چون من به خدا سپردم و هرچی بشه هر اتفاقی بیوفته اون برای من خواسته، خالق من. مالک من، رب من، اون اینو برای من خواسته پس برام از عسل شیرین تره این نتیجه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️