2777
2789
عنوان

چرا شوهرم

129 بازدید | 15 پست

به هر کاری که میخوام انجام بدم گیر میده ما عقدیم شوهرمه

ماهای اول به هیچی گیر نمیداد الان میخواستم برم کاشت مژه گیر داد گفتم یه تتو کوچولو بزنم گیر داد با دوستام برم بیرون گیر داد به همه چی گیر میده سر همین قضیه همیشه دعوا داریم چیکار کنم دیگه گیر نده خسته شدم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردا همشون همینن

واقعا خسته شدم با اینکه اولش میگفت نههه من ادم گیری نیستم فلان خانواده ی من ازادن هر کاری دلم میخواست میکردم الان گیر این افتادم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

ی سوال چیو قبول شدی!؟😂

ریاضیات دولتی عزیزم😂

کارتو بکن محلش نده عادت میکنه

نظرمه کلا چیزی نگم تا اون کارو انجام بدم ولی مطمئنم دعوای بدی میشه

اها مبارکه😂🎀🩵

قربونت😘

درست نمیشه

من نزدیک ۸ ساله ازدواج کردم

باز شوهرم گیر میده

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

درست نمیشه من نزدیک ۸ ساله ازدواج کردم باز شوهرم گیر میده

ای وای 🤦🏻♀️

جدی شما میپرسید هرکاری بخوایید کنید 😅😅 من ۲ سالگرد بودم یکبار نپرسیدم کار خودم رو میکردم.

نه نمیپرسم فقط خبری میگم مثلا فردا وقت گرفتم اونم میگه با اجازه کی کنسلش کن فلان دعوامون میشه بابام تا الان هیچوقت بهم گیر نداده عادت ندارم🤦🏻♀