2777
2789
عنوان

شعر کوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 35 پست
شما کوردی؟ من یه شوهر کورد خوشگل پولدار میخام

اره عزیزم

انشالا انشالا😂

خود کجایی هستی؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کردی شنیدم چند تا گویش متفاوت داره که هیچکدوم همو نمیفهمن

گویش بله ...انواع مختلفی هست سنندج مثلا با کرمانشاه و ایلام زمین تا آسمون فرق داره گویشش...حتی جوانرود که تو خود کرمانشاست گویشش با مثلا اسلام آباد متفاوته

این شعر بیشتر به سنندج و جوانرود و اینامیخوره...کوردی اونجا خیلی غلیظ تر و اصیل تره

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
میرم رندوم هر آدمی دیدم بهش همینو میگم هرکدوم واکنش نشون داد میفهمم کورده زن همون میشم

واییییی نکن دیوونه😂😂

فک کن بری به یه پسر بگی قضات له گیانم یعنی دردت به جانم🤣🤣🤣

بوخشی اگه و خنجرت خوارد پشتم/دیه تمامه دی،او آیم قبلیه کشتم...

اسی این معنیش چی میشه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

گویش بله ...انواع مختلفی هست سنندج مثلا با کرمانشاه و ایلام زمین تا آسمون فرق داره گویشش...حتی جوانر ...

کردها نوشتنی میفهمم چ میگن حرف زدنی از بس توی گلوشون مانند عربا حرف میزنن سخت میشه

اقا درخواست نده سرگیجه گرفتم، شصتمم نای رد کردن نداره

واییییی نکن دیوونه😂😂فک کن بری به یه پسر بگی قضات له گیانم یعنی دردت به جانم🤣🤣🤣

آخه دانشجوام کرمانشاه خب

بعد از اون لهجه نمیخوام که میگن اوشم از اونا میخوام که میگن ایژم

فقط کلمه های تو فک کنم بتونه برام مشخص کنه اون طرف از اون گویش اولی یا دومی سیسی

بوخشی اگه و خنجرت خوارد پشتم/دیه تمامه دی،او آیم قبلیه کشتم...اسی این معنیش چی میشه

من کورد نیستم ولی میگم اشتباه بود استارتر بهت میگه

ببخشید اگه خنجر تو به پشت من خورد دیگه همه چی تمومه اون آدم قبلی رو کشتم

من کورد نیستم ولی میگم اشتباه بود استارتر بهت میگه ببخشید اگه خنجر تو به پشت من خورد دیگه همه چی تمو ...

مرسی خیلی متشکرم

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)