2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 155 پست
امیدارم حق با شما باشه😭❤️

حالا انگار کیه ایش پسره بیلیاقت😒

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چی قبول میشم

کارای درمانی قبول میشی اما نه مثل پزشکی و پرستاری نمیدونم جطور بگم یه چیزی مثل تراپیست

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

تا تابستون ازدواج میکنم؟ سنتی یا دوستی

من قبلا جواب شمارو تداده بودم؟

تا تابستون ازدواج میکنم؟ سنتی یا دوستی

اره عزیز

سنتی و با علاقه نه اینکه اجبار باشه

ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله به چیزی ک میخوای برسییمیشه مشخصات فردی که ازدواج میکنم باهاشو بگی ش ...

قربونت برم چیزی که میخوام نیم ساعت دیگه مهلتش تموم میشه لطف میکنی دعام کنی:)

برمیگرده و ایندتو با اون میبینم راستش

میشه لطفا بگی مهران کی پولمو میده؟

وای بابا اخه مهران ادمه که پول میدی دستش نمیده اون خودت باید بگیری توروخدا انقدر پیگیرش شو تا پولتو بده

وای بابا اخه مهران ادمه که پول میدی دستش نمیده اون خودت باید بگیری توروخدا انقدر پیگیرش شو تا پولتو ...

قبلا پرسیدم؟

فکر کنم عکس کاربریتو عوض کردی. دلم میخاد برم ازش شکایت کنم و حسابشو بلوکه کنم. اما مراحل شکایت سخت و خسته کنندس

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
قبلا پرسیدم؟فکر کنم عکس کاربریتو عوض کردی. دلم میخاد برم ازش شکایت کنم و حسابشو بلوکه کنم. اما مراحل ...

نهههه خودم حس کردم چیکارس این ادم

قبلا پرسیدم؟فکر کنم عکس کاربریتو عوض کردی. دلم میخاد برم ازش شکایت کنم و حسابشو بلوکه کنم. اما مراحل ...

با شکایت اگه درست میشه که داده بود باید انقدر زنگ بزنی و پیله کنی خودش پولو بده واسطه هم زیاد بفرست