jennniss مدیر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 عنوان حس ششم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 155 پست سلام خانوما یه سری هاتون بودید جواب سوال هاتون رو دادم و به جاش دعام میکردید به خواستم رسیدم و ممنونم ازتون حالا منم برای تشکر به جاش هر سوالی دارید میتونید آرم بپرسید حتیالامکان جواب میدم🥰 توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است. 1404/12/01 | 09:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 امیدارم حق با شما باشه😭❤️ حالا انگار کیه ایش پسره بیلیاقت😒 توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11840 حالا انگار کیه ایش پسره بیلیاقت😒 تا تابستون ازدواج میکنم؟ سنتی یا دوستی جز اسی کسی منو ریپ نزنه
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 من چی قبول میشم کارای درمانی قبول میشی اما نه مثل پزشکی و پرستاری نمیدونم جطور بگم یه چیزی مثل تراپیست توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 تا تابستون ازدواج میکنم؟ سنتی یا دوستی من قبلا جواب شمارو تداده بودم؟ توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jkejjdj عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 6 ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله به چیزی ک میخوای برسییمیشه مشخصات فردی که ازدواج میکنم باهاشو بگی شغلش...O برمیگرده یا نه🥲
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11840 من قبلا جواب شمارو تداده بودم؟ نه همین الان پیام گذاشتم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 تا تابستون ازدواج میکنم؟ سنتی یا دوستی اره عزیزسنتی و با علاقه نه اینکه اجبار باشه توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11840 اره عزیزسنتی و با علاقه نه اینکه اجبار باشه میشه لطفا بگی مهران کی پولمو میده؟ جز اسی کسی منو ریپ نزنه
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 ممنون که جواب دادی عزیزم انشالله به چیزی ک میخوای برسییمیشه مشخصات فردی که ازدواج میکنم باهاشو بگی ش ... قربونت برم چیزی که میخوام نیم ساعت دیگه مهلتش تموم میشه لطف میکنی دعام کنی:)برمیگرده و ایندتو با اون میبینم راستش توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 میشه لطفا بگی مهران کی پولمو میده؟ وای بابا اخه مهران ادمه که پول میدی دستش نمیده اون خودت باید بگیری توروخدا انقدر پیگیرش شو تا پولتو بده توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 11840 وای بابا اخه مهران ادمه که پول میدی دستش نمیده اون خودت باید بگیری توروخدا انقدر پیگیرش شو تا پولتو ... قبلا پرسیدم؟فکر کنم عکس کاربریتو عوض کردی. دلم میخاد برم ازش شکایت کنم و حسابشو بلوکه کنم. اما مراحل شکایت سخت و خسته کنندس جز اسی کسی منو ریپ نزنه
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 13852 عزیزم میشه لطفا بگی من امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟محمد بهم حسی داره؟از خصوصیاتمون چی حس میکنی؟ممنونم عزیزم خدا خیرت بده♥️
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 قبلا پرسیدم؟فکر کنم عکس کاربریتو عوض کردی. دلم میخاد برم ازش شکایت کنم و حسابشو بلوکه کنم. اما مراحل ... نهههه خودم حس کردم چیکارس این ادم توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 قبلا پرسیدم؟فکر کنم عکس کاربریتو عوض کردی. دلم میخاد برم ازش شکایت کنم و حسابشو بلوکه کنم. اما مراحل ... با شکایت اگه درست میشه که داده بود باید انقدر زنگ بزنی و پیله کنی خودش پولو بده واسطه هم زیاد بفرست توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.