2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 155 پست
با شکایت اگه درست میشه که داده بود باید انقدر زنگ بزنی و پیله کنی خودش پولو بده واسطه هم زیاد بفرست

اوکی عزیزم

یه سوال دیگه تولیدی بافت کریمی استخدام میشم ؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم میشه لطفا بگی من امسال فیزیوتراپی قبول میشم؟محمد بهم حسی داره؟از خصوصیاتمون چی حس میکنی؟ممنونم ...

بلهههههههه

اونم بله بابا محمد باشه و حس نداشته باشه خیالت تخت محمد بگیره

وای محمد از ایناس که میخنده سرشو میگیره پایین پسره خوب و ارومیه سرش به تنش میارزه

شما هم کاملا بهش میخوری یعنی اون به شما میخوره در اصل

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوکی عزیزمیه سوال دیگه تولیدی بافت کریمی استخدام میشم ؟

بله بلهههه

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

اوکی عزیزمیه سوال دیگه تولیدی بافت کریمی استخدام میشم ؟

فقط با مهران تنها نباش عصبی بشه خل میشه

همیشه یکی پیشت باشه

ازدواج سنتی میکنم یا عاشقانه؟ومهاجرت میکنم؟

سنتی و بلهه

کامیار به الی علاقه داره ؟ممنونم ❤️

کامیار عاشق الیه منم عاشق اسم الیم🤍

میشه لطفا به منم بگی حسش به من چیه؟میتونم روش حساب باز کنم،اصلا آدم مناسب هم هستیم؟

اگر خودت بخوای که چرا که نه هیچ زنی نیست که نتونه مردی رو تغییر بده من خیالم از شما راحته و حسش بهتون علاقس نه از روی وابستگی از روی دوست داشتنه🤍

هرچی ازم به ذهنت میاد بگو اسی جان

اولا چه پروفایل قشنگیییی

بعدشم بیشتر غذا بخور و کمتر عصبی شو خانوم😌

عزیزم تموم شد همه چی؟برگشت نداریم؟

نه

چرا دارید عزیزم ادامه دادنش با شماست