2777
2789
عنوان

حس ششم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 155 پست
سال بعد منتظر اومدن کوچولو تون هستید اشتباه نکنم ۶ نهایتااااااااا البته میگم ۶ ماه آینده🥹🥹🥹

مرسی عزیز دلم ی دنیا ممنون عاقبت بخیر بشی ♥️♥️♥️💋🙏🙏

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شخصی که تو ذهنمه حسش چیه بهم؟و اینکه ایاا اون حرفایی که درموردش گفت اون پسره راست بود؟🥺

دوست داشتنه

پسره گوه خورد بزن دهنش کی به اون اجازه داده حرف بزنه هرچی گفته خودشه

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

مرسییی عزیزدلممم راجب M وHکاملاااا درست گفتی

😌😏خواهش میکنمممممم کاری نکردم بانو

اگه این امضارو میبینی میشه واسه قبولیه دانشگاهم یه صلوات بفرستی مرسی از قلب مهربونت🥺🍓توی سخت ترین روزا فقط خدا بود.

میشه هرچی از اون نسبت به من حس میکنی بگی

کلا ادمیه که دیر اعتماد میکنه و نزدیک میشه و الان توی دوره ایه که ازت خوشش میاد زمان همه چیزو درست میکنه گل🤍

مرسی گلللل🥲❤️ فقط ببخشید نگفتی چطور تعبیر میشه اینجوری که یعنی میاد یا نمیاد😭

میادددد

قد بلند و چشم ابرو مشکی پول زیاد مهم نی😂😂

خدا از دستت🤣

مرسی عزیز دلم ی دنیا ممنون عاقبت بخیر بشی ♥️♥️♥️💋🙏🙏

کاری نکردم عزیز ایشالله هرچه زودتر به مراد دلتون برسید🥰🙏🏻

کی ازدواج میکنم شغلش چیه

مراحل اشنایی و خواستگاری تون نزدیکه

شغلش توی کارای اداری و نظامی هست

سلام به نظرتون من امسال کنکور چه رشته ای قبول میشم

سلام عزیزم پرستاری یا داروسازی

خیلی ممنون برات است الکرسی میخونم که به خواسته هات برسی

قریونت برم من توروخدا دعا کن برام یه چیزی میخوام تا ساعت ۱۱ امشب باید درست بشه بعدش مهلتش تمومه:))