jennniss مدیر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 عنوان حس ششم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 155 پست سلام خانوما یه سری هاتون بودید جواب سوال هاتون رو دادم و به جاش دعام میکردید به خواستم رسیدم و ممنونم ازتون حالا منم برای تشکر به جاش هر سوالی دارید میتونید آرم بپرسید حتیالامکان جواب میدم🥰 توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است. 1404/12/01 | 09:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roze2522 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 10817 سال بعد منتظر اومدن کوچولو تون هستید اشتباه نکنم ۶ نهایتااااااااا البته میگم ۶ ماه آینده🥹🥹🥹 مرسی عزیز دلم ی دنیا ممنون عاقبت بخیر بشی ♥️♥️♥️💋🙏🙏 ♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️
آباندخت۶۶ عضویت: 1397/10/28 تعداد پست: 7904 سال بعد منتظر اومدن کوچولو تون هستید اشتباه نکنم ۶ نهایتااااااااا البته میگم ۶ ماه آینده🥹🥹🥹 کی ازدواج میکنم شغلش چیه
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 عزیزم شخصی که تو ذهنمه حسش چیه بهم؟و اینکه ایاا اون حرفایی که درموردش گفت اون پسره راست بود؟🥺 دوست داشتنهپسره گوه خورد بزن دهنش کی به اون اجازه داده حرف بزنه هرچی گفته خودشه توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 مرسییی عزیزدلممم راجب M وHکاملاااا درست گفتی 😌😏خواهش میکنمممممم کاری نکردم بانو توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 میشه هرچی از اون نسبت به من حس میکنی بگی کلا ادمیه که دیر اعتماد میکنه و نزدیک میشه و الان توی دوره ایه که ازت خوشش میاد زمان همه چیزو درست میکنه گل🤍 توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 مرسی گلللل🥲❤️ فقط ببخشید نگفتی چطور تعبیر میشه اینجوری که یعنی میاد یا نمیاد😭 میادددد توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 قد بلند و چشم ابرو مشکی پول زیاد مهم نی😂😂 خدا از دستت🤣 توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 مرسی عزیز دلم ی دنیا ممنون عاقبت بخیر بشی ♥️♥️♥️💋🙏🙏 کاری نکردم عزیز ایشالله هرچه زودتر به مراد دلتون برسید🥰🙏🏻 توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 کی ازدواج میکنم شغلش چیه مراحل اشنایی و خواستگاری تون نزدیکه شغلش توی کارای اداری و نظامی هست توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 سلام به نظرتون من امسال کنکور چه رشته ای قبول میشم سلام عزیزم پرستاری یا داروسازی توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
رهایی_ازتو عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 506 سلام عزیزم پرستاری یا داروسازی خیلی ممنون برات است الکرسی میخونم که به خواسته هات برسی
jennniss مدیر استارتر عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 1409 خیلی ممنون برات است الکرسی میخونم که به خواسته هات برسی قریونت برم من توروخدا دعا کن برام یه چیزی میخوام تا ساعت ۱۱ امشب باید درست بشه بعدش مهلتش تمومه:)) توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.
رهایی_ازتو عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 506 قریونت برم من توروخدا دعا کن برام یه چیزی میخوام تا ساعت ۱۱ امشب باید درست بشه بعدش مهلتش تمومه:)) امیدوارم 🙏❤️