2777
2789

از جانب خدا نیست این سختی ها

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم میتونست کاری کنه این سختی ها نباشه این همه التماسش میکنم

خدا بنا نداره بدون اسباب سبب کاری بکنه

باید سبب رفع سختی میبود تا برطرف شود

خدا واست جبران میکنه

و اینکه کسانی هم که تو رو به سختی انداختن عذاب میکنه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

خدا بنا نداره بدون اسباب سبب کاری بکنه باید سبب رفع سختی میبود تا برطرف شود خدا واست جبران میکنه و ا ...

عذاب هم بده بهشون عمر رفته من برمیگرده؟ خدا هیچ جوره نمیتونه جبران کنه برام همیشه یه تیکه از قلبم زخمی میمونه

عذاب هم بده بهشون عمر رفته من برمیگرده؟ خدا هیچ جوره نمیتونه جبران کنه برام همیشه یه تیکه از قلبم زخ ...

نهایش در اخرت جبران میشه

خدا اگه با تو دشمنی و کینه داشت

مطمعنا یا از وجود الانت ساقط میشدی ، یا از اول خلقت نمیکرد ...

خدا مشکلات رو برای همه ی آدم ها قرار داده تا امتحان بشیم .

بی شک هیچ کسی بی مشکل نبوده(هیچکسی)

از جان هامون

از مال هامون

از مرگ پدر و مادر یه اولادمون

یا فقر

یا جنگ

اینها فقط تلنگر و هشداریه برای بشری که عقلش رو یه کار بگیره و صبر پیشه کنه ...

صبور باش

هیچ غصه ای بشر رو نابود نمیکنه ، فقط قوی تر میشی (شاید نفهمی چی میگم ، ولی واقعیت ماجرا همینه )

هیچ مادری بعد از فوت اولادش نمیمیره ، هیچ زنی بعد از طلاق گرفتن نمیمیره ، هیچ آدمی از دزدیده شدن اموالش نمیمیره

مگر ادم های ترسو و حریص و کم خِرد

عمر سختی ها کوتاهه و دقیقا همونجاییه که خدا ما رو ازمایش میکنه ...

اگر صبور باشی و به خدا اعتماد کنی

توی هر دو عالم سر بلندی

وگرنه در غیر این صورت ، هم این دنیا عذاب میکشی و هم اون دنیا شرمنده :)

وعده ی خدا حقه

همراه با سختی ها ، آسونی قرار داده

صبور باش فقط و اطمینان کن بهش و

هیچوقت جسارت به خرج نده که به تصمیمات خدا گلگی کنی

چون شرمندگی بعد از رها شدن از سختی ها ، خیلی سخت و نابود کنندست .

خدا اگه با تو دشمنی و کینه داشت مطمعنا یا از وجود الانت ساقط میشدی ، یا از اول خلقت نمیکرد ...خدا مش ...

همه اینایی که میگی درست من چند ساله نذر میکنم چند ساله دارم امتحان میشم پس کی تموم میشه؟ خودم از جونم سیر شدم خودم مرگمو میخام

همه اینایی که میگی درست من چند ساله نذر میکنم چند ساله دارم امتحان میشم پس کی تموم میشه؟ خودم از جون ...

منم مثل تو بودم

و هستم هنوز یکم

همین چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که چرا واقعا نمیمیرم

من کلا بیست سالمه ، از ده سالگیم به اینور استارت مشکلاتم رقم خورد

از همون ده سالگیم به جای بزرگ شدن ، حس میکردم دارم پیر میشم ...

از خونه و خونواده شروع شد (انقدر مشکلاتم فانتزی و دور از ذهن بود که حتی فکرشم نمیتونی بکنی چی بهم گذشت )

تا مدرسه و یه سری موضوعات دیگه که برای کمتر دختری پیش میاد ...

تا اینکه به خودم اومدم دیدم کاش مشکلاتم فقط همینا بود

انگار آسمون سوراخ شده بود و فقط بدبختیا رو من میبارید

جوری که من حتی خجالت میکشیدم درد دل کنم پیش کسی حتی مامانم ...

من هم نذر کردم(چه جاهایی که نرفتم برای نذری ، چه هزینه ها که نکردممم ، چه تعامل هایی که با آدم های عوضی و پَست نداشتم ، چه رویی که نزدم و چه دری نبود که نکوبیده باشم )

شاید تو هم مثل من تو مترو و تاکسی و خیابون گریه کرده باشی

شاید شام غریبان و محرم و ماه رمضون خدا رو التماس کنی

و خیلی اتفاقی مشترک که هممون موقع ی بدبختی و سختی انجام میدیم :)

ولی باور کن همشون تموم میشه

ناراحت نباش به اون چیزی که از دست دادی ، مطمئن باش خدا از تو و حتی مادرت ، دلش بیشتر برات به رحم میاد و محبتش به تو وصف نشدنیه ...

راستش من هیچوقت فکرشو نمیکردم زنده بمونم با این مشکلات

و الان تقریبا ده سال گذشت و زندم :)

با اون همه مشکلاتی که داشتم ، فکر میکنی چی شد ؟!

بازم برام مشکلات جدید تر به وجود اومد

و من احساس کردم خدا کسایی که بیشتر صبر میکنن رو بیشتر آزمایش میکنه

و وقتی بعضی ها رو زیاد ازمایش میکنه ، ینی اونها رو دوست داره ...

من خودمو وفق دادم

کنار اومدم و به سلیقه ی خدا احترام گذاشتم ...

و همیشه هم برد کردم

خیلی وقتا ممکنه حس کنی به خواسته هات نمیرسی ، ولی همون هم برات برد به حساب میاد و تو نمیدونی و خدا چون آگاه تر و با محبت تر از توعه ، تو رو منع میکنه ...

مثل مادری که بچش رو از دست زدن به آتیش محروم میکنه ، بچه عقل ناقصه ،نمیفهمه چرا و از مادرش دلخور میشه ، ولی خودمون میدونیم وقتی یه چیزی ظاهرش فریبنده ست ، دلیل نمیشه تا انتها زندگی رو به کاممون شیرین کنه ...

سختی ها نا خالصی ها رو از ما میگیرن و ما رو قوی میکنن

هر چند تجربه های سختی در پیش داریم ، هر چند چیزای وحشتناکی رو پشت سر گذاشتیم ، ولی هیچوقت خالی از لطف نمیمونه این سختی ها

و حتما حتمااااا جبران میشه

تو قرار نیست بدونی چه زمانی درست میشه ، فقط باید صبور باشی

و بدونی خدا گفته بیشتر از توان هر کشی بهش تکلیف نمیده و ما توی این دنیا قرار نیست به کمال و ارامش برسیم ، اینجا دقیقا محل خاری و سختی کشیدنه ...

اما قرار نیست نابود و افسرده بشی ، این سختی ها حد داره

و مطمئنا اگر به خدا ایمان داشته باشی و بدونی و به خودت این باور رو بدی که برات جبران میکنه

مطمئن باش این کارو میکنه ...

پر چگونگی کردم که شاید آروم شی

نمیدونم شاید حرفام بیشتر عصبیت کنه (چون واقعیته ولی ممکنه به خاطر ناراحتیت ، نپذیزیش)

اما امید داشته باش به خدا

کسی که تو رو خلق کرده ، تو رو بهتر از خودت میفهمه ، کنارته ، مراقبته ، بهترین ها رو برات میخواد و هیچوقت قرار نیست تنهات بزاره ...

اون دوشا دوش تو کنارته ، توی سختی ها

و میبینه و میشنوه و حست رو درک میکنه

و حتما برات جبران میکنه

فقط صبور باش

و امیدوار :)🌱

منم مثل تو بودم و هستم هنوز یکم همین چند وقت پیش داشتم فکر میکردم که چرا واقعا نمیمیرم من کلا بیست س ...

ممنونم عزیزم از اینکه وقتتو گذاشتی پیامت بهم دلگرمی داد خیلی دلم پر بود شبو با گریه خوابیدم شب کلی خوابای بدی دیدم صبحمو با گریه شروع کردم تا همین الانش برای من عادیه خیلی از روزامون اینجوری میگذرونم گاهی وقتا کفر میگم نمیدونم از چیه از دیوونگی از عذاب کشیدن از درد کشیدن از مقایسه خودم با بقیه یک هزارم مشکلات منو ندارن و هرچی از خدا میخوان بهشون میده حقیقتا دیگه سر شدم نمیدونم دارم چیکار میکنم

ممنونم عزیزم از اینکه وقتتو گذاشتی پیامت بهم دلگرمی داد خیلی دلم پر بود شبو با گریه خوابیدم شب کلی خ ...

عزیزدلمی

الهی بگردم ، چیزی رو که میگی متاسفانه میفهمم

وقت چند روز پی در پی گریه میکنی و یا حتی شب با گریه میخوابی و صبح با گریه بیدار میشی ، یه سر درد خیلی بد آدمو میگیره و حتی خواب هایی که میبینی میتونه روزت رو به هم بریزه

ولی خواب هات به خاطر ذهن آشفته و استرس زیاده قطعا ، بی تعبیرن و الکی بد به دلت راه نده و حتما بعد خواب هات بگو که تعبیرش خیره ، چون همون میشه ...

یه جمله ی کلیشه ای میگم که میدونم هممون خیلی وقتا فراموشش میکنیم ، یادت باشه هیچوقت باطن زندگیتو با ظاهر قشنگ زندگی اونا مقایسه نکنی ...

خدا هیچ کجا ، همه ی نعمت هاش رو کامل به آدم نداده ، حتی پیامبراش ...

ما که از اونا بالاتر نیستیم که ...

به یکی عمر کوتاه میده ، اما با سلامتی .

به یکی پول داده ، خانواده ی خوب نداده .

به یکی سلامتی و پول رو داده ،عزت و جایگاه نداده .

به یکی خانواده ی خوب داده ، پول نداده .

همه ی ما توی همین چهارچوبیم ، خدا فرق نمیزاره بین بنده هاش ، مگر کسایی که با ایمان تر هستن و بهش اعتماد دارن ...

این که سر شدی خوبه ها ولی غم انگیزه :)))))))

دست از دعا کردن بر ندار

قوی بمون لطفا

من خیلی نمیشناسمت

ولی احساس سنگینی که داری رو کاملا میتونم درک کنم و بفهمم و از ابتدای تاپیک معلوم بود برام که سر در گمی ، خیلی زیاد غمگینی و انگاری از صبوری خسته شدی ...

من به بقیه کاری ندارم ، من به شخصه تجربه کردم خدا بخواد برات بچینه ، چه کاااااراییی که نمیکنه !!!

من خودم خیلی وقتا باورم نمیشه (عملا معجزه به حساب میاد)

و خدا برای هر کی که بخواد معجزه میکنه

فقط مطمئن باش و صبور

هر وقت تونستی قلبت رو آروم کنی و مشکلات رو بسپری به کسی که فقط خودش بلده حلش کنه و عمیقا خودت رو تسلیم کنی به خواسته های خدا ، مطمئن باش همونجا هم خودت آروم میشی و هم نقطه ی عطف زندگیت میشه و درهایی به روت باز میشه که از سختی ها رهایی پیدا کنی :)

الان ماه خوبیه برای اینکه دعا کنی و ارتباط دوباره و دُرست بگیری با خدا ...

برو که خدا پشت و پناهته و هواتو داره

من میدونم که یه روز که خیلی هم دیر نیست ، همه ی اینا رو جوری جبران میکنه که حتی یادت نیاد چه مقدار ناراحت بودی :)

من خودم دیدم به چشم ، وقتی برای من شده ، برای تو هم میشه :)))))

عزیزدلمی الهی بگردم ، چیزی رو که میگی متاسفانه میفهمموقت چند روز پی در پی گریه میکنی و یا حتی شب با ...

میشه برام دعا کنی؟ حس میکنم تو منو میفهمی درکم میکنی خودم کنکوریم به اندازه کافی استرس دارم این مشکلمم باعث شده خیلی به مرگ فکر کنم ولی مامانم....

مامانم به اندازه کافی غم داره نمیتونم این کارو باهاش کنم نامردیه ولی الان با حرفات یکم آروم شدم حاضرم قسم بخورم اگه خدا این حاجتمو بده یه عمر براش نوکری میکنم.مامانم خیلی درد میکشه خیلی غصه میخوره اینکه نمیتونم هیچ کاری براش کنم از خودم متنفر میشم کاش به جای من یه پسر داشت کاش اینقدر بی عرضه نبودم

شبایی بوده که بخاطر مامانم چشم رو هم نزاشتم تا نکنه قلبش بگیره نکنه از پشم بره

فقط میخام این دوره بگذره این امتحان لعنتی تموم شه خدا هرکاری میخواد بکنه با من بکنه ولی مامانم گناهی نداره حقش این نیست