2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب دادگاه مو رو از ماست میتونه بکشه بیرون.اخه نامرد همه کار ازش برمیاد که بخواد خودشو بی پول نشون بد ...

کل قانون ب نفع ما اقایونه تو این مملکت هی هم. میشه اعتراض زد

این عدالته اینجاس دیگه....

کل قانون ب نفع ما اقایونه تو این مملکت هی هم. میشه اعتراض زداین عدالته اینجاس دیگه....

اصلا عدالت نیست.

درسته بعضی خانوما سواستفاده کردن از مهریشون.

ولی اونایی که هیچ پشتی ندارن نامردیه بخوان حقشونو بخورن

کل قانون ب نفع ما اقایونه تو این مملکت هی هم. میشه اعتراض زداین عدالته اینجاس دیگه....

کجاکل قانون به نفع اقایونه،پسرفامیلمون هیچی نداره فقط یه پراید داغون داره ویه شغل وداره هم نفقه میده هم مهریه تازه دختره طلاهارم برده میگه ایناهبه بوده،این پسرحتی نمیتونه وکیل بگیره

۷۵.۹۲۸۰
ینی چی چجوری؟ میشه بیشتر توضیح بدیفردا باید بریم دادگاه با دوستم

من نمی دونم دادگاه موضوعش چیه جواب سوالتون رودادم رای اگرغیابی باشه میشه دوباره واخواهی زد وجلسه تشکیل بشه

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمی دونم دادگاه موضوعش چیه جواب سوالتون رودادم رای اگرغیابی باشه میشه دوباره واخواهی زد وجلسه تشک ...

ببینید دوست من جدا شده از شوهرش،

منتظر سکه سالانش بود

که شوهر سابقش رفته دادگاه گفته من توان پرداخت ندرپارم.

میشه بگی اگه اعسار زده باشه و وقت اعتراض گذشته باشه باید چکار کنه؟

ببینید دوست من جدا شده از شوهرش، منتظر سکه سالانش بودکه شوهر سابقش رفته دادگاه گفته من توان پرداخت ن ...

اگراعسارزده ودوست شمامتوجه نشده ورای غیابی بوده بایددادخواست واخواهی بده یعنی بگه منکه نبودم چرارای دادین دوباره جلسه بذارین. تاییدمیکنم اگرغیابی محسوب بشه بایدرای روببینم

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگراعسارزده ودوست شمامتوجه نشده ورای غیابی بوده بایددادخواست واخواهی بده یعنی بگه منکه نبودم چرارای ...

اره دوستم خبر نداشته، خودش بهش گفته سکه ندارم بدم، رفتمم تو دادگاه گفتم منتظر رای دادگاهم.

واسه همین ما صب داریم میریم دادگاه.

. و میشه لطفا درخواستمو قبول کنین یه سوال دیگه بپرسم

میترسم شناسایی شم.شرمنده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز