2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واو چه قشنگ

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

قَالَ رَبِّ أَنَّىٰ يَكُونُ لِي غُلَامٌ وَقَدْ بَلَغَنِيَ الْكِبَرُ وَامْرَأَتِي عَاقِرٌ ۖ قَالَ كَذَٰلِكَ اللَّهُ يَفْعَلُ مَا يَشَاءُ

گفت: پروردگارا! چگونه برای من پسری خواهد بود، در حالی که پیری به من رسیده و همسرم نازاست؟ خدا فرمود: چنین است [که می گویی، ولی کار خدا مُقیّد به علل و اسباب نیست] خدا هر چه را بخواهد [با مشیّت مطلقه خود] انجام می دهد.

♣️اونی که تظاهر به آرامش میکنع از همه داغونتره!😇🦰😓

از همین لجم میگیره چرا این زندگی و واسه من خواست

این که میگن هر چه بخواهد منظور دل به خواهی نیست

نکته بعدی خدا بد برای انسان نمیخواهد

و این بدی ها و شر ها از جانب خدا نیست

دلایل خودش رو داره

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

این که میگن هر چه بخواهد منظور دل به خواهی نیست نکته بعدی خدا بد برای انسان نمیخواهد و این بدی ها و ...

چه دلایلی؟ مگه نمیشه من برهر کاری توانام

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

چه دلایلی؟ مگه نمیشه من برهر کاری توانام

بله ولی خدا بنا ندارد بدون اسباب و سبب کاری کند

دنیا دنیا اسباب و سبب است

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بله ولی خدا بنا ندارد بدون اسباب و سبب کاری کند دنیا دنیا اسباب و سبب است

من که نمیفهمم

وقتی سرنوشت و خودش نوشته و میتونسته خوب بنویسه ، پر از زجر بنویسش

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

من که نمیفهمم وقتی سرنوشت و خودش نوشته و میتونسته خوب بنویسه ، پر از زجر بنویسش

کی گفته خودش نوشته؟

شما با اختیار خودت راه میری یا بزور خدا داری راه میری؟

خدا گفته از پیاده رو برو؟ یا نرو

کارهای ما اختیاری است

و اراده خدا در طول اراده ما هست

و جبری چیزی برای ما نیست