2777
2789
کی گفته خودش نوشته؟ شما با اختیار خودت راه میری یا بزور خدا داری راه میری؟ خدا گفته از پیاده رو برو؟ ...

از قبل نوشته دیگ

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

از قبل نوشته دیگ

از قبل عالم بوده به زندگی ما

و میداند هزار سال اینده چه میشود

اما هزار سال آینده مثلا فلانی فلانی را به قتل میرساند این را خدا نوشته که به قتل برساند؟

پس چرا خدا قاتل را مجازات میکند؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از قبل عالم بوده به زندگی ما و میداند هزار سال اینده چه میشود اما هزار سال آینده مثلا فلانی فلانی را ...

من به این بحثا کاری ندارم وقتی میگه سر نوشت هر کس و خودم نوشتم با این مشکل دارم میگم وقتی میگی من نوشته و میتونستی خوب بنویسیش چرا اینجوری نوشتی

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

من به این بحثا کاری ندارم وقتی میگه سر نوشت هر کس و خودم نوشتم با این مشکل دارم میگم وقتی میگی من نو ...

چرا سرنوشت یه قاتل رو نوشته؟؟؟ اگه خدا نوشته جرا قاتل رو مجازات میکنه؟ خیلی ساده است سوالم

پاسخ قاتل با اختیار خودش قتل کرده و نافرمانی خدا رو کرده

شما مثلا فقیری خب کی باعث فقرت شده؟ مثلا دزد

خدا اون دزد مجازات میکنه

مشکلت چیه تا توضیح بدم

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

چرا سرنوشت یه قاتل رو نوشته؟؟؟ اگه خدا نوشته جرا قاتل رو مجازات میکنه؟ خیلی ساده است سوالم پاسخ قاتل ...

پس دقیقا چیو نوشته؟ اینجوری که ما خودمون فقط تصمیم میگیریم که دیگه نیازی به تعیین سرنوشتمون نداشته

پس دقیقا چیو نوشته؟ اینجوری که ما خودمون فقط تصمیم میگیریم که دیگه نیازی به تعیین سرنوشتمون نداشته

خب اره

ما با اراده خودمون داریم زندگی میکنیم

الان با اراده خودت این مطالب رو نوشتی یا بروز نوشتی ؟؟؟

خب اره ما با اراده خودمون داریم زندگی میکنیمالان با اراده خودت این مطالب رو نوشتی یا بروز نوشتی ؟؟؟

سوال اینه پس چیو نوشته اصلا

سوال اینه پس چیو نوشته اصلا

همین علم خدا میشه لوح محفوظ

علم به اینکه چه اتفاقای می افتد میشود لوح محفوظ

ولی دل بخواهی نبوده که بگیم خدا نوشته که چه بشود چه نشود