2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک و نیم بیدار میشم

فیلم میبینم و اتاق تمیز میکنم🚶🏼♀️

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

به به کتاب چی میخرییی من عاشق کتابم و جدیدا شروع کردم باز خوندن

منم جدید شروع کردم بامداد خمار میخوام بخرم

و ببینم چه کتابایی داره

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

منم جدید شروع کردم بامداد خمار میخوام بخرم و ببینم چه کتابایی داره

چیا خوندی همین بامداد خمار؟من دارم انگاه هیچکس نماند و آئین زندگی میخونم وسطاشونم خوش بگذره

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

چیا خوندی همین بامداد خمار؟من دارم انگاه هیچکس نماند و آئین زندگی میخونم وسطاشونم خوش بگذره

فدات عزیزم تازه شروع کردم کتاب خوندن رو اول کتابای دایی ام میخوندم اسمش یادم نیس

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....

برا منم دعا کن عزیزم حال جسمیم اکی نیست🥲امیدوارم به خواستت برسی 🩷

چشم انشالله حالت بهتر بشه🫂❤️

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍