2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اصلا نمیخوام تکثیر کنم فقطم یکی میخوام بخرم، بعد خب کسایی که سرلاک دادن مگه قبلا بلد بودن تجریه م ...

سرنگ سرلاک با سر فلزی بگیر تا یک موقع خفه نشه

سرلاکی بگیری هر 4 یا 6 ساعت باید بهش غذا بدی این بزرگترین مشکلیه که بوجود میاد و مهمتر اینکه جوجه ی سرلاکی ضعیف بزرگ میشه چون خیلی از پاتوژن هایی که از بدن والدینش میگیره رو دیگه نمیگیره

من تجربه کردم به نظرم اینکار رو نکن چون جوجه ی عروس هلندی خیلی کوچیکه و به مشکل میخوری جوجه ی سرلاکی طوطی های بزرگ مثل ملنگو و شاه طوطی خوبه بگیری که جثه ی بزرگ دارن و به مشکل نمیخوری

من نظرم روی جوجه ی 3 ماهه هست که خیلی سریع دستی میشه اذیت هم نمیشی

اما اگر خودت اسرار داری جوجه رو بزرگ بکنی ایرادی نداره

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

سرنگ سرلاک با سر فلزی بگیر تا یک موقع خفه نشه سرلاکی بگیری هر 4 یا 6 ساعت باید بهش غذا بدی این بزرگت ...

اونا حیلی گرونن، و حقیقتش اخه جوجه سه ماهه خریدم ولی اصلا دستی نبود و گاز میگرفت باهامونم به سختی ارتباط میگرفت برای همین سرباکی میخوام بگیرم که دستی و رام بشه

اونا حیلی گرونن، و حقیقتش اخه جوجه سه ماهه خریدم ولی اصلا دستی نبود و گاز میگرفت باهامونم به سختی ار ...

اون 3 ماهه نبوده احتمالا بالای 5 ماهش بوده و اینکه باید باهاش کار بکنی

نژاد لوتینو بگیر زود دستی میشه

سینامون بگیری سخت دستی میشه

اگر برای قیمتش میگی که اره تفاوت دارن

سرلاکی بگیر ولی حواست بهش باشه وقتی هم بالغ شد حتما براش جفت بگیر که اونم حداقل 1 سال طول میکشه بالغ بشه

من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوباره میترسم...من روز را دوست دارم ولی از روزگار میترسم...

اون 3 ماهه نبوده احتمالا بالای 5 ماهش بوده و اینکه باید باهاش کار بکنی نژاد لوتینو بگیر زود دستی میش ...

من میخواستم خاکستری بگیرم چون جونسگ ترن حالا نمیدونم اونم گازش درد نداشت و جوجه بود معلوم بود ولی خیلی کوتاه پیشمون بود بعدم سریع مرد برای همین میخوام خاکستری بگیرم میگن لوتینو ها ضعیفن

من میخواستم خاکستری بگیرم چون جونسگ ترن حالا نمیدونم اونم گازش درد نداشت و جوجه بود معلوم بود ولی خی ...

خاکستری با لوتینو فقط توی رنگ تفاوت داره اینا دستکاری ژنتیکی نیستن خودشون تغییر رنگ دادن اما در اصل خاکستری هستن اوناییکه توی استرالیا زندگی میکنن توی طبیعت

خاکستری قدرت حرف زدن بیشتری داره اگر باهاش کار کنی

لوتینو خیلی ارومتره و احتمالا اشتباه ازش نگهداری کردی مرده یا اینکه مریض بوده

برای همین میگم جوجه سرلاکی نگیر میدونی چرا؟؟چون پرنده فروشا جوجه سرلاکی رو خودشون بزرگ میکنن و میفروشن بعد اینا همشون ضعف بدنی دارن و وقتی یکی مثل شما میخره میبره توی یک محیط جدید با کوچکترین اتفاق مثل کم و زیاد شدن دمای محیط اون حیوون سریع مریض میشه اما جوجه ای که والدین بهش تا 2 ماهگی غذا دادن اون هیچیش نمیشه

عروس هلندی توی شب نباید زیر تاریکی مطلق باشه و یک نور ضعیف همیشه باید براش روشن باشه وگرنه درجا میترسه و سکته میکنه

تا 6 ماهش نشده اصلا نباید اب تنی بکنه چون میمیره از سرما مگر اینکه با سشوار خشکش بکنی که اونم احتمال داره سرد و گرم بشه و بازم سکته میکنه

چون میخوای جوجه بگیری قطعا مشخص نیست نر هست یا ماده اگر نر باشه خیلی دستی نمیشه اونجوری که بخوای چون نر خیلی شر و شور داره اگر ماده در بیاد کاملا ارومه اینم شانسیه

خیلی باید حواست باشه و اگر خواستی جوجه بگیری اصلا سرلاک اماده ی بازاری نخر چون اکثرشون تقلبی ان

زرده ی تخم مرغ اب پز رو با اب ولرم حل کن بهش بده نه خیلی داغ باشه که بسوزه نه خیلی سرد باشه و عین ماست رقیق باشه و هیچی دیگه بهش نده فقط همینو بده وقتی پرهاش در اومد و شد 1 ماهه تا 40 روزه کف دریا بگیر از عطاری هر 3 روز یکبار اندازه ی یک عدس پودر کن با زرده تخم مرغ مخلوط کن بهش بده تا استخوناش و پرهاش محکم بشن

خاکستری با لوتینو فقط توی رنگ تفاوت داره اینا دستکاری ژنتیکی نیستن خودشون تغییر رنگ دادن اما در اصل ...

یا ابلفضل چقدر سخته غذاش و اینکه اخه من شنیدم انسان ها تغییرشون دادن و اینکه اتفاقا نرو میگن بهتره هم دستی میشه هم حرف میزنه و بله فروشندهه خوب نبود و مریض داده بود بهمون اشغال، بعد مگه زرده تخم مرغ به عنوان غذا کامل عمل میکنه براشون؟

یا ابلفضل چقدر سخته غذاش و اینکه اخه من شنیدم انسان ها تغییرشون دادن و اینکه اتفاقا نرو میگن بهتره ه ...

نه دستکاری ژنتیکی نیستن خودشون وقتی از توی طبیعت اومدن توی اسارت دیگه نیاز به استتار نداشتن و به مرور زمان تغییر رنگ دادن

زرده ی تخم مرغ غذای کامل محسوب میشه و هیچی نیاز نیست بهش بدی

نر دستی میشه ولی نه مثل ماده ها

زیاد حساب نمیبره ازت و قطعا فقط نرها میتونن حرف بزنن و ماده ها اصلا نمیتونن ولی وقتی جوجه میگیری نمیتونی جنسیت رو متوجه بشی و شانسیه که چی باشه

اگر بخوای سرلاک خوب بدی باید برند ورسلاگا بخری که قیمتش بالاس و اصلیه اونم باید از جاهای معتبر بخری که قلابی نباشه که اگر قلابی باشه قطعا جوجه میمیره

اکثر پرورش دهنده ها زرده ی تخم مرغ اب پز میدن به جوجه ها

نه دستکاری ژنتیکی نیستن خودشون وقتی از توی طبیعت اومدن توی اسارت دیگه نیاز به استتار نداشتن و به مرو ...

انگار خودتون تجربه داشتین و جوجشو بزرگ کردین درسته؟

انگار خودتون تجربه داشتین و جوجشو بزرگ کردین درسته؟

اره هم خودم بزرگ کردم هم جفت ها بزرگ کردن که متوجه شدم وقتی پدر و مادر بزرگ میکنن جوجه ها کاملا درشت تر و قویتر میشن با اینکه جفت ها هم با تخم مرغ اب پز جوجه ها رو بزرگ کردن متنها یک شیره ی خاص توی بدن مادرشون هست که همون باعث تقویت سیستم بدنی جوجه میشه توی تمام پرنده ها همینطوریه

اره هم خودم بزرگ کردم هم جفت ها بزرگ کردن که متوجه شدم وقتی پدر و مادر بزرگ میکنن جوجه ها کاملا درشت ...

عه چه جالب و اینکه وقتی از پدر و مادر بگیریشون میگن خوی اونارو میگیرنو وحشی میشن حتی اگه دونخور بشن میشه یعنی اونایی که توسط پدر و ماد بزرگ شدن رو رام و مطیع کامل خودت کرد نیمه نه کامل

عه چه جالب و اینکه وقتی از پدر و مادر بگیریشون میگن خوی اونارو میگیرنو وحشی میشن حتی اگه دونخور بشن ...

همین الان 6 تا جوجه 3 ماهه دارم که وقتی 2 ماهه بودن جداشون کردم به سنی رسیدن که خودشون غذا میخوردن الان همشون دستی ان و وقتی میخوان بپرن به سر و کله ی من باهم دعوا دارن به پدر و مادرشونم نزدیک نمیشن

یه چیزی رو بذار بهت بگم طوطی های گرون قیمت رو که بالای 10 میلیون هستن

اینا رو تکثیر کننده ها وقتی جوجه هستن و 20 روزه از والدین جدا میکنن و بهشون دستی غذا میدن به یک دلیل

تا اون پدر و مادر بدبخت دوباره جفتگیری بکنن و سریع جوجه بدن و مشغول بزرگ کردن بچه هاشون نباشن و فقط برای سود بیشتر اینکار رو میکنن تکثیر کننده ها

عروس هلندی و طوطی های دیگه سالی 2 بار به صورت طبیعی جوجه میدن ولی وقتی سریع جوجه ها رو ازشون جدا بکنی و با دست بزرگ بکنی سالی 4 بار جوجه میدن این یعنی سود بیشتر برای اون تکثیر کننده ها

تو که نمیخوای اینکار رو بکنی پس همون جوجه ی 3 ماهه رو بخر کاملا دستی و رام میشه جوریکه صداش میکنی میپره رو دستت

همین الان 6 تا جوجه 3 ماهه دارم که وقتی 2 ماهه بودن جداشون کردم به سنی رسیدن که خودشون غذا میخوردن ا ...

عه چه جالب و چه خوب، خب فک کنم همین کار بهتر باشه که سرلاکی و اینام دردسر نداشته باشه، فقط از کجا تشخیص بدم دوماهن چون خیلیا هستن کلاه میذارن سره ادم یا شش ماهه یا بالغ میدن یا پرنده ی که ایدزه پرنده داره میدن چه نشونه ای وجود داره که دوماهن شمایی که تجربه دارین؟؟

عه چه جالب و چه خوب، خب فک کنم همین کار بهتر باشه که سرلاکی و اینام دردسر نداشته باشه، فقط از کجا تش ...

در مورد ایدز پرنده ها اول بهت میگم

اینا رو قاطی پرنده های دیگه نگهداری نمیکنن چون همشون مبتلا میشن پس توی پرنده فروشی همچین موردی وجود نداره

به تمام عروس هلندی های پرنده فروشی با دقت نگاه کن اونایی که بالغ هستن و 6 ماه به بالا

جثه ی بزرگ دارن اما جوجه های 3 ماهه کوچیکن نسبت به اونا و اینکه بدن و دم بالغ ها طوریه که دم از بدن بلندتر و کشیده تره وقتی بهشون دقت بکنی متوجه میشی

اما توی جوجه ها بالا تنه و دم دقیقا مساویه

بالغ ها رو موقعی که پرنده فروش میگیره جیغ جیغ میکنن و سعی میکنن گیر نیفتن و حتی محکم گاز میگیرن

جوجه ها اینطوری نیستن تو دو ثانیه میتونی بگیریشون گاز نمیگیرن ترس هم ندارن چون هنوز کوچیکن

خواستی لوتینو بگیری حتما به چشماش دقت کن که قرمز باشه و مشکی نباشه

به انگشتای پاش دقت کن ناقص نباشه و بگیر تو دستت قفسه سینش و زیر شکمش رو لمس کن اگر دیدی استخون جناق زیر شکمش عین چاقو زده بیرون و تیزه اون مریضه و اگر دست کشیدی دیدی یکدست صافه اون سالمه و بخر

در مورد نژاد های دیگه هم همینه ولی فقط لوتینو و البینو چشم قرمز هستن بقیه همه چشم مشکی ان