2777
2789
عنوان

راه حل بدین

123 بازدید | 20 پست

سلام یه دختر دوساله دارم .برادر زادم از دخترم یک ماه بزرگتره. طبقه پایین مامانم اینا میشینن.من هر دو روز یک بار میرم خونه مامانم اینا.برادرزادم همش دخترم رو میزنه هر کاری میکنم دعوا میکنم با زبون

خوش میگم نکن بچه انگار نمیشنوه مادرشم که اصلا عین خیالش نیست.شوهرم خیلی ناراحت میشه به زور خودش رو کنترل میکنه .بچه ها شما راهنماییم کنین که چیکار کنم .میترسم شوهرم اعصبانی بشه یا نذاره برم خونه مامانم یا اینکه دعوا راه بندازه اخه خیلی روی دخترمون حساسه

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگودخترتوهم بزنه بازيه ماه چيزي نيست پسرخواهرشوهرم يه سال ازپسرمن بزرگتره اينوميزنه پسرمنم ٩ ماهشه اينم ميره اونوميزنه اون يدونه ميزنه اين ميگيره موهاشوميكشه ميزنه زمين اخرشم هميشه اون گريه ميكنه ميره

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
خب به زنداداشت بگو بچه اش رو کنترل کنه

گفتم اصلا عین خیالش نیست محل نمیده به گفتم

تا سه سالگی این رفتار بچه ها طبیعیه بعدا باهم دوست وهمبازی میشن الکی خودتونو درگیر نکنین

من کاری ندارم میدونم هر دوتاشون بچه هستن عقلشان نمیرسه ولی شوهرم ناراحت میشه

انگولك نكنين بذارين خوش باشن بچن سره بچه ها باهم دعوانكنين منم حساسما زودناراحت ميشم ولي خودموكنترل ميكنم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
من کاری ندارم میدونم هر دوتاشون بچه هستن عقلشان نمیرسه ولی شوهرم ناراحت میشه

پيش شوهرت مراقب باش نزنه

بگودخترتوهم بزنه بازيه ماه چيزي نيست پسرخواهرشوهرم يه سال ازپسرمن بزرگتره اينوميزنه پسرمنم ٩ ماهشه ا ...

هرچقدر یادش میدم برو بزن از خودت دفاع کن انگار نمیشنوه اصلا نمیزنه

دعوا بین بچه ها طبیعیه دیگه.والا خونه مامانم اینا وقتی ابجی هام و زنداداشم میان شبیه میدون جنگ میشه.5تابچن هرکی زورش به کوچیکتر از خودش میرسه میپرن بهم.انشاا... از تیرماه دخترمنم فقط کتک میخوره چون از همشون کوچیکتره  

Dunya Anneme deyme noulur
پيش شوهرت مراقب باش نزنه

خیلی مراقب میشیم وقتی شوهرم میاد مامان بابام بیچاره ها دنبالشان میرن همش که نکنه بزنه ولی خیلی زرنگه با دوتا مراقب بازم میاد گاز میگیره