2777
2789
مطمئنی من نمیفهمم یه بار برگرد کامنت های خودت را بخون چقدر بی ادب حرف میزنی بعد از فهم و شعور حرف می ...

شما یه فرد بی مسولیت هستی که مفت خوردی مفت خوابیدی بعد اومدی اینجا حرف اضافه میزنی دیگه از شما نمیشه انتظار بیشتر از این داشت یه نسل به درد نخور هستین

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عجب بالاخره یکی مارو درک کرد💖💖💖بقیه همش میکخوان همه چیو ماستمالی کنن و بگن خودشون بیشتر سختی ک ...

ماها خیلی شرایط خانوادگیی بدتری داشتیم قبول کن ولی بلاخره فک کن ۳۰ سال پیش بوده و اون زمان روال زندگی همین بوده خوب نباید انتظار داشته باشیم شماهام همونجوری پیش برین ،کلا دنیا پیشرفت کرده

معلومه که شماها درساتون سختتره کلا هوشتونم خوب بالاتره.ولی بین شماها یه عده هستن اصصصصلا درسخون نیست ...

دقیقا همینجوریه که شما میگین

کاش همه به این درک برسن

مگه ما مثل اونا تو کوچه بازی میکردیم؟مگه اونا مثل ما سرگرمیشون فقط اینترنت بود؟مگه...

کلا شرایط هر نسل فرق داره

نباید انتظار بیجا داشت وقتی شرایط فرق میکنه نتیجه فرق نکنه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

ماها خیلی شرایط خانوادگیی بدتری داشتیم قبول کن ولی بلاخره فک کن ۳۰ سال پیش بوده و اون زمان روال زندگ ...

قبول دارم

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

ظرفیت دانشگاه ها بالا رفته اونموقع پزشکی یک رویا بود

امکانات اموزشی خیلی پیشرفت کرده

بچه های دهه ۶۰ وسط جنگ بزرگ شدن شب میخوابیدن نمیدونستن فردا اصلا بلند میشن از یه ور صدام میزد از یه ور تو کوچه خیابون مجاهدین ترور میکردن مشکل شما اینه تاریخ نمیخونید ببینید چی از سر مردم ایران گذشته

خیر پدر و مادر فامیل و دوست و اشنا از شما انتظار های عجیب نداشتن و ما تلاش کردیم ولی انقدر بی انصافی ...

پدرو مادر های ما هیچ کاری برا بچه ها نمیکردن توقعشون هم تا آسمان بود ازمون قدر زندکی الان را بدونید به خدا جدی میگم

دقیقا همینجوریه که شما میگینکاش همه به این درک برسنمگه ما مثل اونا تو کوچه بازی میکردیم؟مگه اونا مثل ...

اصلا بی خیال اینا یه روز کامل بدون هیچ تفریحی تلاش کردن بعد وقتی شب شد مثل ما بی خوابی کشیدن ما هرچی سعی کردیم یه قدم برداریم ده قدم از زندکی عقب بودیم

اصلا بی خیال اینا یه روز کامل بدون هیچ تفریحی تلاش کردن بعد وقتی شب شد مثل ما بی خوابی کشیدن ما هرچی ...

☹️☹️☹️

پدرو مادر های ما هیچ کاری برا بچه ها نمیکردن توقعشون هم تا آسمان بود ازمون قدر زندکی الان را بدونید ...

خیلی عالیه خیلی عالیه من ۱۸سالمه تا حالا دوبار خودکشی کردم از اکثر دهه هشتاد بپرسی حداقل یه بار اقدام به خودکشی کردن تا حالا از خودت پرسیدی چرا

ایشون میگه درسای زمان قدیم سخت تر بود حالا به اون درک سوالای کنکور سال۸۰شوخیه الان سطح سوال ها هم سخ ...

واای نه الان خیلی سختتره من خودمم درس خوندم دانشگاه رفتم حتی تو دانشگاه دولتی معدلم بالای ۱۷ بود ولی الان در مقابل دخترم خنگی بیش،نیستم اون صدبرابر من درس میخونه درساش سختتره،کلاس میره و من در برابر اون بیسوادم درسای ما خیلی اسونتر بود ،

شما یه فرد بی مسولیت هستی که مفت خوردی مفت خوابیدی بعد اومدی اینجا حرف اضافه میزنی دیگه از شما نمیشه ...

اینم قضاوت نسل جدید من از ۱۴ سالکی خودم کار کردم پدرم یه قرون برام خرج نکرد دانشگاه دولتی قبول شدم هم کار میکردم هم درس میخوندم شب ها هم کارتایپ میکردم که پول کرایه و کفش و لباس خودم را جور کنم در عقد که کردم همه جهازم را خودم خریدم حتی وام ازدواجم را خودم پراخت کردم شماها خیلی خوشی زده رگزیر دلتون