2777
2789
نکنه منظورت از شفاف عکس پروفته؟انقدر فشار میخوری بواسیر نگیری

من این پروفو نداشتم چی میخواستی بگی سیرابی تفلون🤣🤣🤣🤣جم کن تاریخت گذشته

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنت به اون بسته نت بیست تومنی که میدمکه با هسته خرمایی مثل استارتر بحثم شهکاش خدا بهشون یکم دول مید ...

هسته خرما خودش دو سانته حیف اینا نکن سیسی

از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.

لعنت به اون بسته نت بیست تومنی که میدمکه با هسته خرمایی مثل استارتر بحثم شهکاش خدا بهشون یکم دول مید ...

لعنت به اون گوشی 19 تومنی که با قیمت روز دلار گرفتمش

تا بیام این سایت کوفتی

و با همچین جن کونی بحث کنم

خدایا شکرت

👺👺👺🤣

دیدی که.ونت سوخت🤣🤣🤣🤣✌🏻حالا گمشو

لعنت به اون گوشی 19 تومنی که با قیمت روز دلار گرفتمشتا بیام این سایت کوفتیو با همچین جن کونی بحث کنم ...

لعنت به اون روزی که مادرش تو بیمارستان داشت اینو بدنیا میاورد

اونم طبیعی یا سز فرقی نمیکنه

ولی اگه جای زایمان استارتر یه هسته خرما تو خاک میکاشتن میتونستن خرما بفروشن سود کنن

نه که خرج پوشک این کنن🚶🏻♀️

عزیزم، پدر و برادر هیچکدوم از ماها نمیاد توی سایت زنونه. درخواست دوستی هم به خانما چه بسی متأهل یا م ...

من ندیدم بالای سایت بزنه ورود آقایان ممنوع

اگر سواد داری میتونی قوانین سایت رو بخونی :)