اورلیوس مدیر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 509 عنوان آقایون | مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 195 پست به راحتی به همه آقیاون توهین میکنید دریغ از اینکه یکم فکرکنید که پدر و برادر و ... شما هم آقا هستن، مگر اینکه چیز دیگه ای باشن! دیروز | 20:03 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
acne_00 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1986 نکنه منظورت از شفاف عکس پروفته؟انقدر فشار میخوری بواسیر نگیری من این پروفو نداشتم چی میخواستی بگی سیرابی تفلون🤣🤣🤣🤣جم کن تاریخت گذشته از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 لعنت به اون بسته نت بیست تومنی که میدمکه با هسته خرمایی مثل استارتر بحثم شهکاش خدا بهشون یکم دول میداد که از سر کمبود گلنار پلاس سایت زنونه نشن
alzam عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 617 من این پروفو نداشتم چی میخواستی بگی سیرابی تفلون🤣🤣🤣🤣جم کن تاریخت گذشته 👺👺👺🤣
acne_00 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1986 لعنت به اون بسته نت بیست تومنی که میدمکه با هسته خرمایی مثل استارتر بحثم شهکاش خدا بهشون یکم دول مید ... هسته خرما خودش دو سانته حیف اینا نکن سیسی از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 لعنت به اون بسته نت بیست تومنی که میدمکه با هسته خرمایی مثل استارتر بحثم شهکاش خدا بهشون یکم دول مید ... لعنت به اون گوشی 19 تومنی که با قیمت روز دلار گرفتمشتا بیام این سایت کوفتیو با همچین جن کونی بحث کنمخدایا شکرت
اورلیوس مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 509 یادم نمیرهیه بیشعور گفتم به یه کاربر مرد تو اینجانینی یار ۱۵ روز ناحق تعلیقم کردهوای شمارو خوب دارن من از خودشونم :) اصلا کار خودشونه!
acne_00 عضویت: 1402/03/29 تعداد پست: 1986 👺👺👺🤣 دیدی که.ونت سوخت🤣🤣🤣🤣✌🏻حالا گمشو از صحبت با اشخاص مذهبی افراطی،زنستیز،موافقین کودک همسری،کسانی که گوز رو به شقیقه ربط میدن،و کسانی که کلا زبون نفهم هستن معذورم🌹💅🏼.
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 هسته خرما خودش دو سانته حیف اینا نکن سیسی باز خرما برای سیر کردن شکم خوبههسته اشم بکاری درخت میشهولی این چی؟این از عن سگ بی مصرف تر
اورلیوس مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 509 ادمای فشاری سعی میکنن رو ناموس یه شخص دست بذارنپس بشین و تماشا کن🚶🏻♀️ تو فشاری هستی یا من که تا الان خودتو کشتی زیر این تاپیک :)))
alzam عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 617 دیدی که.ونت سوخت🤣🤣🤣🤣✌🏻حالا گمشو فعلا تویی که داری ریپ میزنی سوختی درتو بزار ریپ نزن حوصله ممد قلی فشاری ندارم
اورلیوس مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 509 لعنت به اون بسته نت بیست تومنی که میدمکه با هسته خرمایی مثل استارتر بحثم شهکاش خدا بهشون یکم دول مید ... کمبودهای پدر و برادر و ... خودتو جار نزن زشته
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 لعنت به اون گوشی 19 تومنی که با قیمت روز دلار گرفتمشتا بیام این سایت کوفتیو با همچین جن کونی بحث کنم ... لعنت به اون روزی که مادرش تو بیمارستان داشت اینو بدنیا میاورداونم طبیعی یا سز فرقی نمیکنه ولی اگه جای زایمان استارتر یه هسته خرما تو خاک میکاشتن میتونستن خرما بفروشن سود کنننه که خرج پوشک این کنن🚶🏻♀️
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 تو فشاری هستی یا من که تا الان خودتو کشتی زیر این تاپیک :))) دارم تفریحی فحشت میدم🦦😂تو دشویی نشستم دارم پشت هم مینویسم میخندم بهت
شاتوت_نمکی عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 4715 کمبودهای پدر و برادر و ... خودتو جار نزن زشته میگما اینقدر راجع پدر و برادر میگیمکه خودتم گی هستی که راجعشون پیگیری؟🦕
اورلیوس مدیر استارتر عضویت: 1404/11/05 تعداد پست: 509 عزیزم، پدر و برادر هیچکدوم از ماها نمیاد توی سایت زنونه. درخواست دوستی هم به خانما چه بسی متأهل یا م ... من ندیدم بالای سایت بزنه ورود آقایان ممنوعاگر سواد داری میتونی قوانین سایت رو بخونی :)