2777
2789
عنوان

نیاید تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
من میخوامبرم انسانی وکالت بخوانم بعد نظرت چیه؟تجربه هم دوست دارشتم ولی بعد فهمیدم من خون ببینم یا ه ...

ببین چ شغلی خوشحالت میکنه وقتی صبح ها از خواب بیدار شی بری سرکار به خودت فحش ندی بگی ای بابا دوباره این کار مزخرف... بلکه با علاقه و اشتیاق بری

هر رشته سختیای خاص خودشو داره

ولی انسانی چون رقابتش کمتره قبولیس راحت تره🫠

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی غیر ممکنه برای شمامتوجه نشدم

رسیدن به در امد وکالت یه ازمون سخت داره که سخت تر از کنکور هس خوندنش زیاد منطقی نیس و حسایداری هم با حقوق بالا کم پیدا میشه

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

ببین چ شغلی خوشحالت میکنه وقتی صبح ها از خواب بیدار شی بری سرکار به خودت فحش ندی بگی ای بابا دوباره ...

خییییییییییییییلی رتبه۱۲هزار پزشکی تعهدی میاره نه از انسانیا بپرس با رتبه ۱۳هزار چی میارن بالاخره۳۰۰هزار نفر شرکت کننده خیلی هم کم نیس

ببین چ شغلی خوشحالت میکنه وقتی صبح ها از خواب بیدار شی بری سرکار به خودت فحش ندی بگی ای بابا دوباره ...

راستش خودم از هر نظر فکر می کنم مالی و... معلم بینلمللی سوئیس خیلی عالیه(میخوام بورسیه تحصیلی بگیرم مهاجرت کنم)

ولی به قول شما مدرسه و معلمی را دوست ندارم

و واقعی حوصله سر بر و خسته کننده هست

وکالت را بیشتر دوست دارم

به قول اسی ادم توی کاری که دوست داره همیشه موفق تر هست

علاقه مثل عشقه قشنگه ها زندگی رو هم شیرین میکنه ولی نون و اب نمی شه من تو اینده زندگی تو هستم و حرفم بعدا میفهمی الان زوده ولی ای کاش میشد ادما رو قانع کرد ای کاش قبل ضربه خوردنشون میشد یه کاری کرد ای کاش

علاقه مثل عشقه قشنگه ها زندگی رو هم شیرین میکنه ولی نون و اب نمی شه من تو اینده زندگی تو هستم و حرفم ...

همیشه هم این طور نیست

رونالدو فوتبال دوست داشت ادامه داد و چی شد؟

یونگی از بی تی اس خواندگی را دوست داشته و ادامه داد و الان نگاه کجاست

همیشه هم این طور نیسترونالدو فوتبال دوست داشت ادامه داد و چی شد؟یونگی از بی تی اس خواندگی را دوست د ...

رونالدو تو کشوری بزرگ شد که فوتبال یه سغل جا افتاده اس و اون علاوه بر علاقه استعداد داشت و تو زمین عادلانه بازی میکرد و اون زمان با توجه به شرایط رونالدو این بهترین انتخاب بود

با این که من از بی تی اس خوشم نمیاد ولی خوانندگی و بازیگری تو کره یه شغل جا افتاده است نمیدونم برا من که نشد و یادت باشه اینجا بازی عادلانه نیس وقتی این فهمیدی قدم بعدی بردار چون مهم ترین هس باور کن

رونالدو تو کشوری بزرگ شد که فوتبال یه سغل جا افتاده اس و اون علاوه بر علاقه استعداد داشت و تو زمین ع ...

نظر ها متفاوت ولی به نظرم ادم ها یه بار زندگی می کنند وباید کاری کنند که دوست دارند

پشیمونی از کاری که کردی

خیلی بهتر از حسرتی هست که باید بعد تحمل کنی

برای هر چیزی هم اولینی وجود داره