2777
2789
عنوان

نیاید تجربی

127 بازدید | 24 پست

هر روز به گوه خوردن میفتم من علاقه دارم و وضعم اینه و میدونم چقدر پول دراوردن تو رشته ای که میخوام( پزشکی) فرسایشی و سخته. پول توی دندون راحت تره البته اونم سرمایه میخاد برای مطب زدن و پول مواد اگه مث من سرمایه نداشته باشی بازم دیر پول درمیاری

بنابراین اگه برای درامد یا جایگاه اجتماعی میخای بیای تجربی پیشنهاد نمیکنم چون الان با دکترای پیام نور هم جایگاه اجتماعی داری و با ناخون کاری و ارایشگری و اینجور چیزا درامد بالا🥰

راست میگه نیاید

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که عاشقشم چون موفق شدم و واقعا هم اگر تلاشگرین و میتونین توش پیشرفت کنین توصیه میکنم برین بهترینه

منم واقعا دوسش دارم ولی خب هر روز به خودمم فحش میدم چون همش باید پشت میز درس بخونم😂

منم واقعا دوسش دارم ولی خب هر روز به خودمم فحش میدم چون همش باید پشت میز درس بخونم😂

آره درکت میکنم خدایی خیلی زحمت میخواد ولی نتیجه ش خیلییییی شیرینه

یه 207 مشکی، بابا تو برو منم میام مانی مانی بابا، سپهر بابا کجایی بابا:)💔🖤

نظرت راجب رشته بهداشت عمومی چیه؟

نظرم اینه که از بهداشت انصراف بدی دوباره کنکور بدی و بری سراغ علاقت

اگه بخاطر سنت خجالت میکشی که توی دانشگاه از همه بزرگتر باشی

بدون که درد حسرت بیشتر از سن اذیتت میکنه چون تو الان نمیری از متخصصت یا معلمت بپرسی چندسالته نگا میکنی می بینی که اخرین مدرک تحصیلیش چیه

من میخوامبرم انسانی وکالت بخوانم بعد نظرت چیه؟تجربه هم دوست دارشتم ولی بعد فهمیدم من خون ببینم یا ه ...

نظر منم درباره انسانی همینه باز برا شما سخته برا ما غیر ممکنه😂🙂

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست