2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق نگیر ببین مشکلت کجاست شاید شوهرت ازت سرد کردن

دیگ امیدی نیست. دربدر دنبال توافقه به وکیلم مشاور داداشم همه ز زده ک منو راضی کنن برا توافق. همه هم میگن توافق کن اعصابت راحت شه و بری پی زندگیت

ازدواجتون سنتی بود یا ...

فامیل مامانم بود میشناختمش. میدونستم پسر نرمالی شاید نباشه ولی گفتن پسر خوبیه نرمال نبودنی که تو فک میکنی از سر به زیریشه. ک همون نرمال نبود. از اول هرچی خونوادش میگفتن باید اجرا میکردیم

فامیل مامانم بود میشناختمش. میدونستم پسر نرمالی شاید نباشه ولی گفتن پسر خوبیه نرمال نبودنی که تو فک ...

تا الان مجرد موندی چی شده مگه از این به بعد هم چی بشه

همه ی تلاش رو بکن واسه زندگیت ولی طلاق آخرین راه باشه

دیگه ببین مصلحات تو چیه اگه آدم خوبی نباشه عمرت تباه میشه فقط اون ازت بزرگتر هست

تا الان مجرد موندی چی شده مگه از این به بعد هم چی بشه همه ی تلاش رو بکن واسه زندگیت ولی طلاق آخرین ر ...

همه گفتن این دیگ بدرد نمیخوره کسی که مسعولیت زنشو قبول نکنه حتی پدرم بشه ول میکنه میره. بهم میگن خوشحال باش همین الان بره

تا الان مجرد موندی چی شده مگه از این به بعد هم چی بشه همه ی تلاش رو بکن واسه زندگیت ولی طلاق آخرین ر ...

وقتی اونم نمیخاد زندگیو من دیگ چکار کنم حتی رفتم التماس پدره کردم گفتم من ک نمیدونم چکار کردم ولی غلط کردم بزا برگرده گفت نه

وقتی اونم نمیخاد زندگیو من دیگ چکار کنم حتی رفتم التماس پدره کردم گفتم من ک نمیدونم چکار کردم ولی غل ...

ولش کن عزیزم شاید مریضه مگه چیکاردی خیلی برات ناراحت شدم برات دعا میکنم بهترین زندگی مصیبت بشه

ولش کن عزیزم شاید مریضه مگه چیکاردی خیلی برات ناراحت شدم برات دعا میکنم بهترین زندگی مصیبت بشه

دیگه تو این سن بعد از طلاق یعنی زندگی خوبم میشه؟ من اینده رو سیاه میبینم

وقتی اونم نمیخاد زندگیو من دیگ چکار کنم حتی رفتم التماس پدره کردم گفتم من ک نمیدونم چکار کردم ولی غل ...

در ضمن میدونم چقد برات سخته کاملا درست میکنم چی تو دلت میکشی میدونم همشون میدونم چقد از ایندت میترسی انشالله حل بشه مشکلت