2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخون تاپیک قیبلیمو.. پدرش گفت زنتو طلاق بده اونم همه چیو ول کرد رفت. بگم منم نه دعوایی کردم با باباش ...

توهم مهرتوبزاراجرا و نفقه بخواه تا پدراسکلش به خرج کردن بیفته

توهم مهرتوبزاراجرا و نفقه بخواه تا پدراسکلش به خرج کردن بیفته

گذاشتم بعد از یکسال که حتی جواب تلفنمو نمیداد ولی به نتبجه خاصی نرسیدم ی دونه پیش قسط ۷ ماهی ی سکه که تعدیلم زده. از دادگاه طلاقم خواستم ولی رای ندادن با ابنکه قاضی میدونست حق با منه. از نظر روانی خیلی خستم میخام توافق کنم ولی حالمم بده

گذاشتم بعد از یکسال که حتی جواب تلفنمو نمیداد ولی به نتبجه خاصی نرسیدم ی دونه پیش قسط ۷ ماهی ی سکه ک ...

توهم پاشوبرو مسافرت بگرد برو ارایشگری باد بگیر و برو کارکن بزار اون دنبال زنش بگرده خونه بمونی که خیالش راحته

توهم پاشوبرو مسافرت بگرد برو ارایشگری باد بگیر و برو کارکن بزار اون دنبال زنش بگرده خونه بمونی که خی ...

من شاغلم ولی اون نمیاد گفته برهم نمیگرده بخاطر حرف خونوادش. چون باباش دیگ خونه راش نمیده. زن کجا بود از نظر اون. الانم در بدر دنبال توافقه

زرنگ باشو از یکی که بدجنسه و وارده در این موردها مشاوره بگیر

دوساله اقد رفتم مشاوره. انقد مشاور باهاش حرف زد. وکیل گرفتم ولی نشد ک نشد. اون از اولم اولویتش خونوادش بود