yebandeiekhoda مدیر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 عنوان حال بد | مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 45 پست چطور باید با حال بد طلاق کنار اومد.. انگار همه چی سیاهه دیروز | 17:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yebandeiekhoda مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 چند ساله ازدواج کردین ؟؟ فقط ۶ ماه بود ازدواح کرده بودیم الان ۲۰ ماهه نیستش
fandoggg عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1442 فقط ۶ ماه بود ازدواح کرده بودیم الان ۲۰ ماهه نیستش شاید به چیزی نوشتین گذاشته رفته
fandoggg عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1442 فقط ۶ ماه بود ازدواح کرده بودیم الان ۲۰ ماهه نیستش ازدواجتون سنتی بود یا ...
yebandeiekhoda مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 طلاق نگیر ببین مشکلت کجاست شاید شوهرت ازت سرد کردن دیگ امیدی نیست. دربدر دنبال توافقه به وکیلم مشاور داداشم همه ز زده ک منو راضی کنن برا توافق. همه هم میگن توافق کن اعصابت راحت شه و بری پی زندگیت
yebandeiekhoda مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 ازدواجتون سنتی بود یا ... فامیل مامانم بود میشناختمش. میدونستم پسر نرمالی شاید نباشه ولی گفتن پسر خوبیه نرمال نبودنی که تو فک میکنی از سر به زیریشه. ک همون نرمال نبود. از اول هرچی خونوادش میگفتن باید اجرا میکردیم
fandoggg عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1442 فامیل مامانم بود میشناختمش. میدونستم پسر نرمالی شاید نباشه ولی گفتن پسر خوبیه نرمال نبودنی که تو فک ... تا الان مجرد موندی چی شده مگه از این به بعد هم چی بشه همه ی تلاش رو بکن واسه زندگیت ولی طلاق آخرین راه باشه دیگه ببین مصلحات تو چیه اگه آدم خوبی نباشه عمرت تباه میشه فقط اون ازت بزرگتر هست
yebandeiekhoda مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 تا الان مجرد موندی چی شده مگه از این به بعد هم چی بشه همه ی تلاش رو بکن واسه زندگیت ولی طلاق آخرین ر ... همه گفتن این دیگ بدرد نمیخوره کسی که مسعولیت زنشو قبول نکنه حتی پدرم بشه ول میکنه میره. بهم میگن خوشحال باش همین الان بره
yebandeiekhoda مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 تا الان مجرد موندی چی شده مگه از این به بعد هم چی بشه همه ی تلاش رو بکن واسه زندگیت ولی طلاق آخرین ر ... وقتی اونم نمیخاد زندگیو من دیگ چکار کنم حتی رفتم التماس پدره کردم گفتم من ک نمیدونم چکار کردم ولی غلط کردم بزا برگرده گفت نه
fandoggg عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1442 وقتی اونم نمیخاد زندگیو من دیگ چکار کنم حتی رفتم التماس پدره کردم گفتم من ک نمیدونم چکار کردم ولی غل ... ولش کن عزیزم شاید مریضه مگه چیکاردی خیلی برات ناراحت شدم برات دعا میکنم بهترین زندگی مصیبت بشه
yebandeiekhoda مدیر استارتر عضویت: 1404/10/19 تعداد پست: 104 ولش کن عزیزم شاید مریضه مگه چیکاردی خیلی برات ناراحت شدم برات دعا میکنم بهترین زندگی مصیبت بشه دیگه تو این سن بعد از طلاق یعنی زندگی خوبم میشه؟ من اینده رو سیاه میبینم
fandoggg عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1442 وقتی اونم نمیخاد زندگیو من دیگ چکار کنم حتی رفتم التماس پدره کردم گفتم من ک نمیدونم چکار کردم ولی غل ... در ضمن میدونم چقد برات سخته کاملا درست میکنم چی تو دلت میکشی میدونم همشون میدونم چقد از ایندت میترسی انشالله حل بشه مشکلت
fandoggg عضویت: 1402/06/11 تعداد پست: 1442 دیگه تو این سن بعد از طلاق یعنی زندگی خوبم میشه؟ من اینده رو سیاه میبینم چرا نشه بچه هم نداری