zxzxzxx مدیر استارتر عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 9169 عنوان پارتنرم 77 بازدید | 7 پست ولنتاین فقط یه شال بهم داد منم باکس چوبی قفل دار با کیف پول و دست کلید خیلی ناراحت شدم نه شکلاتی نه هیچی حق دارم؟ البته قسط زیاد داره ولی.. چه کنم امروز | 16:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بچم_لیا عضویت: 1404/01/30 تعداد پست: 5064 مهم اینه حواسش بوده خریده شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.
newface007 عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 183 خوبه بنظرم ولی یه جوری رفتار کن انگار توقع بیشتری ازش داشتیهمش کوتاه بیای کم کم دیگه هیچی برات خرج نمیکنه
جوراب_مچی عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 6443 آره دیگه شوهرت نیست اگه ندارن عوضش کن اگه قرار باشه بیپولی و بدبختی بکشی که شوهر میکردی حالا که داری گناه میکنی و با نامحرم ارتباط داری لااقل درست انتخاب کن اون دنیا رو که نداری لااقل این دنیا رو داشته باش
yeg_nee عضویت: 1404/10/17 تعداد پست: 52 آره دیگه شوهرت نیست اگه ندارن عوضش کن اگه قرار باشه بیپولی و بدبختی بکشی که شوهر میکردی حالا که داری ... 😶😶😶😶😶😶😶😶😶جزو عجیب ترین حرفایی بود ک اینجا دیدمدلیل نمیشه چون هر کسی به اعتقاد شما با نامحرم ارتباط داشتانسانی برخورد نکنه و عوض کنه پشت سر هممن دیدم کسایی ک بالای ۶ ۷ سال با همنبا کمبود ها ساختنیعنی اونا هم باید عوض میکردن طبق گفته شما!؟