2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یا حیدر بگیم؟؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

از یه تایمی به بعد از این ذکر متنفرم ببخشید

درسته همه میدونیم یک ظلم هایی شده

ولی مگه ما سر جنگمون با مولا علیه؟

مگه هر ظالمی میاد به اسم خدا و پیغمبر یک غلطی میکنه زیر سر خدا و پیغمبره؟

مگه داعشی هایی که انتحاری میکنن با لا اله الا الله فرستاده خدان؟

بله

۱۰۰تا

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

درسته همه میدونیم یک ظلم هایی شده ولی مگه ما سر جنگمون با مولا علیه؟مگه هر ظالمی میاد به اسم خدا و پ ...

نگفتم با امام علی مشکل دارم میگم از ذکر خوشم نمیاد

عذرخواهی هم کردم قصد توهین نداشتم

عقاید هرکس محترمه

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

نگفتم با امام علی مشکل دارم میگم از ذکر خوشم نمیاد عذرخواهی هم کردم قصد توهین نداشتم عقاید هرکس محتر ...

هر جور راحتی عزیزم بالاخره در مرحله اول ما همه انسانیم تهاجمی برخورد کردن چاره هیچی نیست

نگفتم با امام علی مشکل دارم میگم از ذکر خوشم نمیاد عذرخواهی هم کردم قصد توهین نداشتم عقاید هرکس محتر ...

حق دارید عزیزم از دین به عنوان سپر استفاده کردن و متاسفانه بدتر به دین آسیب زدن

حق دارید عزیزم از دین به عنوان سپر استفاده کردن و متاسفانه بدتر به دین آسیب زدن

هعی عزیزم

بزن باران که دین را دام کردند

بزن باران

خدا بازیچه ایی شد

با ان کسب مقام کردند

از لندن تا تهران ✨🍻🗽🗿                                    جونم فدای ایران🙂‍↕️       

هعی عزیزم بزن باران که دین را دام کردند بزن باران خدا بازیچه ایی شد با ان کسب مقام کردند

درسته ولی اگر ما دینمون رو با علم به دست بیاریم با دیدن ادم هایی که دین شده سپرشون دین رو رها نمیکنیم

اگه دین زده میشیم چون از اولش هم دین رو درست متوجه نشدیم