2777
2789
عنوان

قرص سرترالین

47 بازدید | 12 پست

بچهها من دیروز عصبی بودم حدود ۶ تا از این قرصه خوردم ،

در طول ۱ ساعت اینا .

خیلی گرفت منو خلاصه یه دوش گرفتم ، یذره بهم شوک وارد شد اوکی شدم کارامو کردم .

شبشم اصلا خوابم نبرد ، در حد یک ساعت خوابیدم .

خیلی آرامش داد بهم .

کسی بابتش دکتر رفته ؟ چی بهش گفته ؟

من واقعا حالم بده و باید بخورم .

دیروز انگاری زندگی کردم اصلا .

عوارض و ایناش تا کیه ؟

بدون نسخه میدن بهم ؟

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

۶تا 😶 چطور چیزیت نشد

من یک شب ۲ تا خوردم از معده درد زمین گاز میزد😑

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده است که می توانم سال ها بدون انکه اتفاق غم انگیزی رخ دهد غمگین بمانم🥀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خری 😐😂

6 تا میفهمی یعنی چی؟

خود دکتر از یک چهارم شروع میکنه بعد چند روز نیم

تا نهایتش بعد 6 ماه بخواد بکنش 1.5

پاشو برو دکتر شانس اوردی سکته ای چیزی نکردی

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

۶ تا😐😐😐😐 نکن اینکاروروزی یکیه فقط دوزش نباید بیشتر شه

موندم چطور هیچیم نشد .

بدون نسخه میدن ؟

کم کم باید عذر میخوام حالت تهوع شدید میگرفتم .

کاربر جدیدم ..اون کاربر قبلی دیگه حالش خوب نشد ، دیگه پاییزش بهار نشد .. اون کاربر قبلیه زندگیش سیاه موند .. نرسید به اونایی که میخواست ! من ۲۹ دی ماه ۴۰۴ تازه وارد سایت شدم .

۶تا 😶 چطور چیزیت نشدمن یک شب ۲ تا خوردم از معده درد زمین گاز میزد😑

بخدا من رو به خودم اورد بعد عصبانیتم گفتم مردم دیگه ..

ولی معجزه کرد

شبشم هیچیم نشد فقط خوابم به فنا رفت و لرز گرفتم .

بی نسخه میدن ؟

بخدا من رو به خودم اورد بعد عصبانیتم گفتم مردم دیگه ..ولی معجزه کردشبشم هیچیم نشد فقط خوابم به فنا ر ...

نه

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده است که می توانم سال ها بدون انکه اتفاق غم انگیزی رخ دهد غمگین بمانم🥀

خیلی خری 😐😂6 تا میفهمی یعنی چی؟ خود دکتر از یک چهارم شروع میکنه بعد چند روز نیمتا نهایتش بعد 6 ماه ...

به خدا من از اون عصبانیته که دراومدم گفت اوردوز میکنم و در آخر میمیرم .

شبشم حال خاصی نداشتم .فقط لرز و بی خوابی

بی نسخه میدن بهم به نظرت ؟

نه

میدن فک کنم .

به خدا من از اون عصبانیته که دراومدم گفت اوردوز میکنم و در آخر میمیرم .شبشم حال خاصی نداشتم .فقط لرز ...

خیر غیرقانونیه

شاید یه سری داروخونه ها بدن غیر مجاز

ولی حالا یه نوبت بگیر دوز مناسب بهت بده

عوارضش بعدا خیلی اذیتت میکنه ها

با چشمهایش چیزهایی را دیده بود که آرزو می کرد ای کاش از بدو خلقتش چشم نداشت و یا کور می شد و این روزها را نمیدید!

خیر غیرقانونیهشاید یه سری داروخونه ها بدن غیر مجازولی حالا یه نوبت بگیر دوز مناسب بهت بدهعوارضش بعدا ...

دکتر نمیتونم برم آخه .

دکتر نمیتونم برم آخه .

انلاین بگیر

کلا 10 دقیقه ست ویزیت روانپزشک

انلاین بگیرکلا 10 دقیقه ست ویزیت روانپزشک

باشه .

ممنون