2777
2789
عنوان

روزه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 32 پست
عزیز من الان همه دنبال بهونه هستن که از روزه فرار کنن وقتی بگی علتش اینه میگین ما به جای روزه به فقر ...

کسی دنبال فرار نیست

لا اکراه فدین، عیسی به دین خود موسی به دین خود

کسی که قبول داره میگیره کسی که قبول نداره نمیگیره

ولی مشکل دقیقا همینه که یاد گرفتیم تو عقاید هم دخالت و تحمیل کنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو کل خانواده شوهرم فقط من روزه میگیرمتو خانواده خودم چند نفریم اما اکثریت نیستیموالا اونایی که روزه ...

دیگه تو دوتا قشر اینجور ادمما پیدا میشه

کسایی که روزه نمیگیرن و تو کار روزه دار دخالت میکنن هم زیادن

برعکسشم که واویلا

قبول باشه عزیزدلم ماشالله بهت❤️

💙💙

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خدا خیلی دستور ها هم داده که کسی بهش عمل نمیکنه راند و فساد رشوه کشتار و غیره به نظرت کسی که چشماشو ...

هر دوشون غلطه

اما این که یه نفر علنا میاد جلو بقیه میخوره

فرق داره با اونی که در خلوت گناهی انجام میده

روزه خواری در واقع انتشار گناهه

و حدیث هم داریم ۴ چیز از خود گناه بدتر هست

۱_ افتخار کردن به گناه کسی که علنا میخوره در واقع افتخار هم میکنه

۲ کوچیک شمردن گناه مثلا یه نفر روزه نگیره و بگه این که چیزی نیست بقیع گناه های بدتر انجام میدن

۳ شادمانی کردن بر گناه

۴ اصرار بر گناه

البته من کسی که اختلاس میکنه و باهاش برخورد نمیشه هم کاملا اینو باهاش مخالفم

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

کسی دنبال فرار نیست لا اکراه فدین، عیسی به دین خود موسی به دین خود کسی که قبول داره میگیره کسی که قب ...

اره همه باید به دخالتی بکنن یک چیزی بگن اونی که میگیره فکر میکنه کار خودش خوبه اونی که نمیگیره هم همین طور

بزاریم هر کسی هر جوری که فکر میکنه درسته عمل کنه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
هر دوشون غلطهاما این که یه نفر علنا میاد جلو بقیه میخورهفرق داره با اونی که در خلوت گناهی انجام میده ...

ما هم علنا کشت و کشتار و فساد و رانت رو دیدیم و کسایی که ار اونها حمایت کردن چشمشون رو بستن رو خون بقیه به نظرم اگه اینجور ادما بخوان واسه روزه خوای به کسی چپ نگاه کنن خودشون کلا باید چپه شن

"3117" از خون جوانان لالهدمیده 🫠💔

هر دوشون غلطهاما این که یه نفر علنا میاد جلو بقیه میخورهفرق داره با اونی که در خلوت گناهی انجام میده ...

اگه روزه خواری انقد گناهش سنگینه بقیه باید اعدام بشن

ما هم علنا کشت و کشتار و فساد و رانت رو دیدیم و کسایی که ار اونها حمایت کردن چشمشون رو بستن رو خون ب ...

خدا جواب اونا هم بده اگه واقعا این کارو انجام دادن

خدا عادله و هرکسی رو به اندازه گناهش مجازات میکنه

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

خانم عزیز

اگر من روزه میگیرم و خواهرم نمیگیره

و جلوی من غذا میخوره من مسئول به قول شما گناه ایشون نیستم

من با نگاهم با کلامم اگر برنجونمش روزه ی من حرام تر از گوشت سگ است در جامعه ی ما همه ی مردم نسبت به دین و قران و نماز و روزه اطلاعات دارن

هرکس مسئول انتخاب خودشه

انسان در جایگاهی نیست که خوب و بد رو برای انسان دیگه ای وضع کنه این خصلت تنها مخصوص خداست

خانم عزیزاگر من روزه میگیرم و خواهرم نمیگیره و جلوی من غذا میخوره من مسئول به قول شما گناه ایشون نیس ...

منم با بد رفتاری و اینا موافق نیستم

بهتر نصحیت شون کنیم و با مستندات و روایات بهشون توضیح بدیم

خدا جواب اونا هم بده اگه واقعا این کارو انجام دادنخدا عادله و هرکسی رو به اندازه گناهش مجازات میکنه

خب پس گناه ادم روه خوار هم خدامیدونه و بندش بقیه کی باشن بهش نگاه چپ چپ کنن