2777
2789
عنوان

روزه گرفتن

200 بازدید | 32 پست

اگر روزه هستید قبول باشع ولی این حرکت خیلی منطقیه به کسایی که روزه نیستن چپ چپ نگاه میکنید

چه جلوتون چیزی بخورن چه نه به شما ربطی نداره

اگه میخواید حال فقرا رو درک کنین پس این حرفا چیه

ینی بقیه ایام که تو خیابون بچه بیچاره میبینید همون لحظه جعبه پیتزا و غذا دستتونه گناه نیس ؟ روزه گرفتید برا ما که نگرفتین برا خودتون گرفتید

انقد از اب و نون خوردن کسی جلوتون فشاری میشید خب نگیرید

این متن برای همه نیست و مخاطب داره

باقی قبول باشه

من روزه ام صبح پارتنرم جلوم رانی خورد با کیک تولدی براش خریدم ولی عین خیالم نبود هر کس راه خودش خب نوش جونت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روزه میگیرم ولی هیچوقت اونی که روزه نمیگیره و چیزی میخوره چپ چپ نگاه نمیکنم چون به خودش مربوطه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

روزه برای درک حال فقرا نیست

چون بر خود فقرا هم واجبه.

روزه برای درک حال گرسنگان هم نیست

چون بر گرسنگان هم واجبه و اتفاقا روزهدار بر خلاف فرد گرسنه میدونه که افطار و سحر در راهه.

روزه حتی برای سلامتی هم نیست،

چون هزار راه دیگر هم برای کسب سلامتی وجود داره.

✅ در واقع شاید اینها خاصیت روزه باشه اما دلیل اصلی نیست

👈 روزه یک تمرین مداوم هست برای #کنترل_نفس برای مراقبت از گوش و چشم و زبان در جهت آلوده نشدن در جهت پاکیزگی و پاکسازی هیچ تمرینی مثل روزه نمیتونه کنترل نفس رو به انسان یاد بده.

روزه ربطی به حال فقرا نداره اینو هر کی بهت گفته اشتباه گفته

بیشتر در واقع تمرین خود سازی و مبارزه با نفسه

و همچنین اطاعت از دستور خدا

به خاطر این که جلو روزه دارا میخورن چپ چپ نگاه نمیکننن

به این دلیل هست که علنا دستور خدا رو زیر پا میذارن

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

روزه برای درک حال فقرا نیستچون بر خود فقرا هم واجبه.روزه برای درک حال گرسنگان هم نیستچون بر گرسنگان ...

ممنون بابت توضیحت ولی دنبال زیربغل مار نیستیم اصل مطلب رو درک کنیم

وا تو کتاب هدیه های اسمنی نوشته بود من یادمه

عزیز من الان همه دنبال بهونه هستن که از روزه فرار کنن وقتی بگی علتش اینه میگین ما به جای روزه به فقرا کمک میکنیم باید با دید فلسفی نگاه کنی دنیای امروز با دنیای گذشته تفاوت داره

بیشتر در واقع تمرین خود سازی و مبارزه با نفسه و همچنین اطاعت از دستور خدا به خاطر این که جلو روزه دا ...

خدا خیلی دستور ها هم داده که کسی بهش عمل نمیکنه

راند و فساد رشوه کشتار و غیره به نظرت کسی که چشماشو روی اینها می بنده می تونه به کسی که روزه میخوره نگاه چپ کنه؟

"3117" از خون جوانان لالهدمیده 🫠💔

من همسرم روزه نمیگیره ولی ناهارشو شامشو پا میشم اماده میکنم میاد خونه براش میارم غذاشو جلوم میشینه میخوره برامم مهم نیست

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
عزیز من الان همه دنبال بهونه هستن که از روزه فرار کنن وقتی بگی علتش اینه میگین ما به جای روزه به فقر ...

اخه ببین روزه چیز خاصی نیست من الان روزم من کی هستم بخوام مثلا تو کهکشان راه شیری تو کره زمین در فلان شهر بین 8 میلیارد انسان به کیی چپ چپ نگاه کنم هر کسیو تو قبر خودش میذارن

"3117" از خون جوانان لالهدمیده 🫠💔