2777
2789
عنوان

سفر عید

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 40 پست
اخه یسریا نوشته بودن هیچی نداره ارزش رفتن نداره ایناشما رفتید؟ من رشتم معماریه خیلی به بناها وکلیسا ...

خودم ن اما پدرمادر رفته بودن .... اره خیلی از این بناها و کلیساها داره کاخ و معماری های رنگارنگ داره و چ بازارهای خوبی داره حتی برای سوغات عالی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ایران خودمون کلی منطقه گردشگری داره

حتما ایرانو گشته همه اش را دیگه

بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش

خیلی گرون شده من اول دنبال چین بودم دیدم شده نزدیک دویست تومن اصلا موندم وای

ما خواستیم بریم قبرس فقط چند روزه ۳نفره درمیومد ۳۰۰میلیون تازه بدون شام و نهار و سوغاتی و گردش😑😑😑😑😑

منم دلم میخواست برم اما لامصب دلار زد تو پرمون🙁🙁🙁🙁🙁

من دلار ۳۰ تومن بود هم نتونستم برم 💃🏼💃🏼💃🏼

بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش

😂😂😂من با دلار ۴هزارتومن رفتم دبی اون زمان همونوقتم خیلی چیزا نخوردم و نگشتم🤣🤣🤣

من کلی طلا فروختم یه مسافرت رفتم خارج که اگه الان داشتمشون میلیاردر بودم 😂😂😂😂

حداقل همین ایران که میتونی بری

ایران گشتم همه را

خارج هم رفتم