lili2000000 مدیر عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 5 عنوان سفر عید | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 40 پست سلام دوستان برای سفر توی عید کدوم کشور رو پیشنهاد میکنید؟ ارمنستان گرجستان تاجیکستان یا تور ترکیبی ترابزون باتومییه جایی که کاخ و کلیسا و کلا بناهای تاریخی معماری زیبا هم داشته باشه در کنار طبیعت و خرید پ.ن: استانبوا زیاد رفتیم جای جدید میخوایم امروز | 14:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 4069 حداقل همین ایران که میتونی بری طلا فروختم رفتم خارج ، به بادش دادم و اومدم 😂😂 بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4204 طلا فروختم رفتم خارج ، به بادش دادم و اومدم 😂😂 خوب کاری کردی،ادم باید از زندگیش لذت ببره طلا واسه چی😂 Mathematics teacher
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 4069 خوب کاری کردی،ادم باید از زندگیش لذت ببره طلا واسه چی😂 واقعا زندگی کردم حتی به غلط😂😂الان بمیرم کار نکرده ندارم بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4204 واقعا زندگی کردم حتی به غلط😂😂الان بمیرم کار نکرده ندارم خوبه همینجوری پیش برو😂😂 Mathematics teacher
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 4069 خوبه همینجوری پیش برو😂😂 به گدایی بیوفتم کی جوابگویه؟؟ بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 4069 نمیدانم😂 نیمه اول زندگی عشق و حال نیمه دوم ریاضت بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4204 نیمه اول زندگی عشق و حال نیمه دوم ریاضت خدارو چی دیدی شاید گفت بزار یه حال بدم این بندم تا آخر عمرش عشق و حال کنه،مثبت نگر باش Mathematics teacher
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 4069 خدارو چی دیدی شاید گفت بزار یه حال بدم این بندم تا آخر عمرش عشق و حال کنه،مثبت نگر باش قطعا همینطور میشه ممنون بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4204 قطعا همینطور میشه ممنون خواهش میکنمکلی گفتم آدم تا جوون هست باید خوش بگذرونه مسافرت بره به خودش برسه،شاید اصلا فردایی نبود،پول میاد و میره Mathematics teacher
بهارجوووووووون عضویت: 1402/09/01 تعداد پست: 4069 خواهش میکنمکلی گفتم آدم تا جوون هست باید خوش بگذرونه مسافرت بره به خودش برسه،شاید اصلا فردایی نبود،پ ... همینطوره بمیری به نام و نمانی به ننگ🩶اونی که سپهر بابا را کشتی الان دیگه دست از کشتن بکش و برو دنبال پدر واقعیت بگرد😤😤و همچنین طرفدارانش