2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

138 بازدید | 26 پست

سلام خانما میشه کمک کنید واقعا استرس دارم خیلی ،دیروز رفتم دکتر سونو و ازمایش گفتن تنبلی تخمدان دکتره گفت حامله شو به مشکل نخوری خب من الان شرایطشو ندارم تو دوران عقدم اخه گفت دیگه بعدا خدا میدونه حامله شی یا نه میترسم الان چیکار کنم من یکی دوسال دیگه قصد اینو دارم برم خونم شرایطش نیست اخه الان برم؟ علاعم تنبلی تخمدان دارم بهم یک قرص ویتامین دی و اهن و قرص سیترونین داد برای تنظیم عادت ماهیانه کسی داشته خوب شدین داروهاتون مثل من بوده ؟علاعمم نامنظمی عادتم بودده با رویش موی زائد وزنم رفته بالا و موهای سرم جلوی موهام ریخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنبلی تخمدان بیشتر با تحرک ورزش و تغذیه سالم خیلی بهتر میشه سعی کن اینا رو رعایت کنی

واقعا یعنی شما داشتین قرص چیزی مصرف نکردین ؟ من وزنم اخه چندین ماهه ثابته کلا فرقی نکرده

منم مثل شما تنبلی و پلی کیستیک دارم و تازه عروسم

دکتر گفت زودتر به فکر نی نی باش گفتم نمیخوام فعلا ولی پرسیدم دو سه سال بعد باشه مشکلی ایجاد میشه گفت نه فقط دارو ها استفاده کن ۳ماه یکبار هم قراره برم کنترل

دارو هم هربالیوگرین اسپیرونولاکتون دوفامد داده