2777
2789
عنوان

بعد جدایی

177 بازدید | 12 پست

۶ ماهه با شوهرم قهرم ۶ ماه پیش سنتی آشنا شدیم و من یک نامزدی ناموفق با پسر خالم داشتم ک ب ازدواح ختم نشد من باکره نبودم و نخواستم این موضوع رو پنهان کنم و شب خاستگاری ب همسرم گفتم ک ۲ سال نامزد بودم و باکره نیستم اونم قبول کردو شب خاستگاری شمارمو گرفت تا چن مدت باهم حرف بزنیم هی ادای عاشقا رو بازی میکرد(ولی الان توی دعواهاش همش ب روم میاره ک اگر میدننستم تو دختر نیستی اصلا نمیگرفتمت)و خیلی عجله داشت برای عقدمون اینم بگم شوهرم خودشم عقد بوده و جدا شده بود

و بعدا عقد فهمیدم نامزدش توی نامزدی بخاطر مشکلاتش ب این آقا دوبار خودکشی کرده بوده

شوهرم آلمانه اینحا ک بود همه چی خوب بود تا اینکه رفت آلمان و قهراش شرو شد یسری باهام قهر کرد از همه جا بلاک کرد منم ک شدیدا وابسته شده بودم واسطه فرستادم آشتی کردیم الان ۱۵ روزه بلاگم کرده و قهره دیشب اینقد جیغ زدم گریه کردم خودزنی کردم بخاطر شانسم ازین زندگی خانوادم میگن ما باید صبر کنیم تو زنشی بلاخره پیداش میشه چه چندماه بعد چه یکسال بعد و ب هیچ وجه نباید حرف طلاق بزنی چون اون از خداشه ک مهریه نده

تو شرایط بدی هستم میدونید از چی ناراحتم ازین ک تازه ۵ سال میگذشت ک حالم بهتر شده بود اما دوباره یک آدم نامرد تر از قبلی اومد توی زندگیم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این مردا خیلی پررو شدن از یک طرف میگن مهم نیست از یک طرف هی به رو میارن مگ اختیار بدنمونو نداریم

ازین ک باکره نبودم خانوادم اطلاع نداشتن فقد ب اون گفتم چون حقش بود بدونه و قبول کرد اما الان هی ب روم میاره منم دیشب همه چیو ب خانوادم گفتم و خود زنی کردم

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

خب نباشی مگ کی هست

الان بعد ۷ ماه عقدمون تازه فهمیده زن باکره میخاد منو کلا ولم کرده

عزیزم دلم گرفت💔

اصلا حالم خوش نیست من خیلی اذیت شدم دیگه طاقت جدایی و این حرفارو ندارم شاید بگین شوهرت بده ولش کن آما طلاق خیلی سخته خیلی😭😭

خب ول کنه چیزی که زیاده پسر

من چون شکست خوردم قبلا و میدونم درد طلاق چجوریه دیگه اصلا نمیتونم فکرشم بکنم ک طلاق بازم بگیرم شاید شوهرم بدترین مرد باشه اما طلاق خیلی سخته

روی خودارزشیت کار کن عزت نفس

من توانشو ندارم حالم خیلی بده😭😭

اصلا حالم خوش نیست من خیلی اذیت شدم دیگه طاقت جدایی و این حرفارو ندارم شاید بگین شوهرت بده ولش کن آم ...

میفهمم عزیزم توی این شرایط تنها چیزی که به قلبت آرامش میده قرآنه سوره ی فتح و هرروز بخون خدا درهای رحمتشو به روت باز میکنه برو بیرون و به اجبار خودت رو تو اجتماع قرار بده سعی کن یه کار پیدا کنی و اونوقت میبینی چه دلبستگی نامطلوبی بوده این آدم تا زمانی که صبح تا شب تو خونه ای تمام ذهنت درگیر این آقاست از خونه برو بیرون خوش باش