2777
2789

خیلی عادی و صمیمی ولی حد و حدود رعایت میکنن

جایی که کارفرما هست هیچوقت نمیشینن کلا توی اشپزخونه و اتاقشون هستن قسمت های دیگه فقط اگر کار داشته باشن میرن ولیکن ادم های محترم هستن هیچ فرقی با بقیه هم ندارن

☠️☠️ کاربر آقا ☠️☠️

مثل که قانون براش میذاشت؟

اینکه اگه جایی رو میخواد تمیز کنه باید اول از همه از ما اجازه بگیره کلا شرط اول اجازه بود و اینکه حق نداشت هیچوقت بیاد تو اتاق من و تلفن حین کار نباید باهاش بشینه و اب و غذا و اینا هم که با ما بود باید از روز قبل اگه مشکلی باهاش داشت میگفت اخه ما معمولا از بیرون غذا میاریم و مامانم کلا دنبال کسی بود که هم تمیز کاری اوکی باشه هم غذا که پیدا نشد و در نهایت این شکلی شد اما خب الان دیگه هر از چند گاهی میاریمش وقتی از مسافرتی چیزی بیاییم یا عید و مهمونی داشته باشیم

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 علاقمند به علاقمند نشدن🗿🍫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال چرا اینی که اینقدر پولدار بود با همچین زنی ازدواج کرد؟داییت اینا مخالف نبودن؟و چه خوب که بعد ...

داییم مخالف نبود میگفت خودش انتخاب کرده امروز جلوشو بگیرم فردا روزی با کَس دیگه ای ازدواج کرد و خوشبخت نشد منو نفرین میکنه

زن داییم و دختر داییم ناراضی بودن ک زورشون نرسید کاری کنن و بیشتر داییم جو رو آروم میکرد

ولا ماهم تعجب کردیم خبر ازدواجش با همچین دختری مثل توپ تو طایفه ترکید هر جا میرفتیم حرف ازدواج پسر داییم بود ک چرا آخه اینطوری و از این حرفا هنوز ک هنوزه حرفش هست ولی شدتش کمتر شده

اینکه خدمتکار باهاشون زندگی کنه ن ندیدم ولی اینکه هر روز بیاد کارای خونه رو بکنه آره پسر داییم ی خان ...

من مامانم خیلی سخت گیره ولی اخلاقش باهاش خوبه و رو نمیده خیلی

اها چرا پسر دایی از خانواده فقیر زن گرفت مثل چطور بد اخلاقی میکنه

ولا چی بگم ما خودمون هم تعجب کردیم خبر ازدواجش با همچین دختری مثل توپ تو طائفه ترکید و هنوز ک هنوزه صحبتش هست ولی شدتش کمتر شده

با جیغ و داد و توهین و خرد کردن شخصیت خانمه بنده خدا جلو جمع

اینکه اگه جایی رو میخواد تمیز کنه باید اول از همه از ما اجازه بگیره کلا شرط اول اجازه بود و اینکه حق ...

اها چقدر قانون خوبی براش گذاشتی مامانت براش

حالا شما هم براش قانون گذاشتی ؟

فکر کنم مثل کلفت هست براتون؟

[QUOTE=412026152]ولا چی بگم ما خودمون هم تعجب کردیم خبر ازدواجش با همچین دختری مثل توپ تو طائفه ترکید و هنوز ک هنوزه ...[/QUOTE عزیزم ببخشیدسوال میکنم

جلو شما که رفتار باش داره چطور خوردش میکنه ؟

اها چقدر قانون خوبی براش گذاشتی مامانت براش حالا شما هم براش قانون گذاشتی ؟فکر کنم مثل کلفت هست برا ...

نه بابا اینقدر بی شعور نیستیم اونم یه بنده خدایی هست دیگه😂 کلفت چیه ما میگیم کمک حال ولی من قانونم این بود اگه ازش خواستم بیاد برام تمیز کنه فقط یه سری جاها رو که خودم مشخص کردم و به هیچ جای دیگه دست نزنه 😬 و در کل اینکه من کلا از بچگی اینا تو خونه زندگیمون بودن و یکیشون هم بچه داشت میومد با من بازی میکرد و بعد البته شبا میرفت و یادمه اونموقع حق نداشتن که وقتی پدرم خونه هست خونمون باشن چون شغلش اینجوریه دو هفته خونه نیست ولی این یکی چون با شوهرش میاد دیگه مشکلی نیست کلا شوهرش کارای حیاط و گل و ساختمون رو میکنه خودشم داخل خونه..

ولی نه شما چقدر آسون میگره نه مادرتون آنقدر سخت گیره

دیگه نمیدونم والا ولی خالم کلا همه چی رو میسپره به کسی که براش کار میکنه اصن خیلی خانومی مورد اعتماده خیلی انسان جالبیه

[QUOTE=412026152]ولا چی بگم ما خودمون هم تعجب کردیم خبر ازدواجش با همچین دختری مثل توپ تو طائفه ترکی ...

توهین میکنه بهش سر کوچیکترین چیزا مثلا ی بار ک ب اصرار و دعوت پسر داییم مهمونش شدیم سر خانمه جیغ کشید ک چرا چای رو اینقد کمرنگ ریختی و توهین و حرفای زشت بنده خدا خانمه هم خیلی سریع رفت عوض کرد

بعدها از خانمه پرسیدم ک همیشه اینطوریه یا وقتی ک مهمان میاد گفت ن همیشه اینطوریه حتی ی بار کرم مرطوب کننده شو از سمت چپ برده بود سمت راست دعواش کرده بود

ناگفته نمونه من زیاد دیدم خانمهایی ک کمکی میارن بخصوص زمانی ک مهمان دارن یا دم عید و ....ولی اینطوری مثل عروس داییم هیچکدوم نبودن

یه خانم صبح تا ظهر میاد خونه مامانم تمیز میکنه ، بهش نمیگن خدمتکار میگن ، خانم خونه محترمانه و با محبت باهاش رفتار می کنه ، یه روتین روزانه برای تمیزی خونه دارن ، با مامانم در مورد موضوعات مختلف هم صحبت می کنن ، وسط کار خود خانمه یا مامانم چایی میریزن با هم می خورن ، آخر کار هم مامانم میوه یه هر خوراکی باشه براش میاره ، چون هر روز میاد خیلی خسته اش نمی کنه

توهین میکنه بهش سر کوچیکترین چیزا مثلا ی بار ک ب اصرار و دعوت پسر داییم مهمونش شدیم سر خانمه جیغ کش ...

اره من زیاد دیدم

ولی من یک دوست کلفت داره ولی مثل دختر دایی باش برخورده میکنه