2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه خدمتکار باهاشون زندگی کنه ن ندیدم

ولی اینکه هر روز بیاد کارای خونه رو بکنه آره

پسر داییم ی خانمی رو میاره کارای خونه رو بکنه زنش بشدت بداخلاقی میکنه با خانمه بنده خدا ولی پسر داییم ن اخلاقش خیلی خوبه باهاش

(زنش از خانواده خیلی فقیری بود ک مردم و خیرین بهشون کمک میکردن(پدر دختره از کار افتاده ای نبود فقط آدم بی مسیولیتیه و اصلا بفکر زن و زندگیش نیست) پسر داییم تاجره فرش ایرانیه صادر میکنه کویت و دبی و امارات و کشورهای خلیج فارس درآمدش دلاریه عاشق زنشه ی خونه زندگی برا زنش درست کرده رویایی

نا گفته نمونه ک زنش خدارو بنده نیست)

اینکه خدمتکار باهاشون زندگی کنه ن ندیدم ولی اینکه هر روز بیاد کارای خونه رو بکنه آره پسر داییم ی خان ...

یه سوال چرا اینی که اینقدر پولدار بود با همچین زنی ازدواج کرد؟

داییت اینا مخالف نبودن؟

و چه خوب که بعدش به مشکل نخوردن.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

اینکه خدمتکار باهاشون زندگی کنه ن ندیدم ولی اینکه هر روز بیاد کارای خونه رو بکنه آره پسر داییم ی خان ...

اها چرا پسر دایی از خانواده فقیر زن گرفت

مثل چطور بد اخلاقی میکنه