2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 56 پست
پسری که با این خواسته های نامعقول می خواهد رفت بازار آزاد بهتره ازحالا بره پسری که خط قرمزها رسومات ...

ربطی نداره الان دیگه نامزد کردن خانواده اطلاع دارن یوسف پیامبر مگه

پسری که با این خواسته های نامعقول می خواهد رفت بازار آزاد بهتره ازحالا بره پسری که خط قرمزها رسومات ...

دقیقا! با چنین تفکراتی، هیچ ارزشی برای خودشون قائل نمیشن و انتطار دارن همسرشون قدر بدونه

بابا آروم باشید بذارید این پسر ثابت کنه که واقعا شما رو میخواد. و براتون میتونه صبر میکنه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا!!!! خواهشا برای خودتون ارزش قائل شید! پسری که انقدر سست عنصر باشه ،اصلا نباشه بهترهچند صباح ...

مریضی چه ربطی به الان داره ؟ عکس لخت فرستادن اشتباه هست اما این که کاملا دوری کنه هم غلطه نامزد هستن خانواده هم می دونن درحد بغل عیبی نداره

ربطی نداره الان دیگه نامزد کردن خانواده اطلاع دارن یوسف پیامبر مگه

درسته نامزدن اما همه مشاورهها میگن نامزدی دوره شناخت است نه رفع نیازهای ج ن س ی. بعد اگر مسلمان هستی دین اجازه نداده دونفر نامحرم یک دیگر را لمس کنن.

درسته نامزدن اما همه مشاورهها میگن نامزدی دوره شناخت است نه رفع نیازهای ج ن س ی. بعد اگر مسلمان هستی ...

میگه قبلا اشنا شدن و نمیخواد رابطه برقرار کنه که دوست عزیز

میگه بغل

مریضی چه ربطی به الان داره ؟ عکس لخت فرستادن اشتباه هست اما این که کاملا دوری کنه هم غلطه نامزد هستن ...

ربطش به صبوری کردن و انجام هر کاری به وقتشه.

اگه الان نمیتونه به خواسته ی اسی احترام بذاره و صبر کنه، پس فردا هم با کوچکترین مانعی صبرش تموم میشه. متوجه شدی؟؟؟؟؟

ضمنا تو دین ما یه مسئله ی مهمی هست با عنوان محرمیت.(که دلیل و حکمت خودشو داره) خدا رو شکر با گذر زمان هیج وقت تغییر نکرده و نخواهد کرد.

میگه قبلا اشنا شدن و نمیخواد رابطه برقرار کنه که دوست عزیز میگه بغل

خب همه چیز از بغل شروع میشه لطفا برو توسایت های دوران نامزدی ببین چقدر از دختران دراین دوره از بوس وبغل به فنا رفتن ومنجر به رابطه کامل شده وبعد همه چیز به هم خورده ودختر خانم با هزار حسرت وترس خانواده خواسته خود کشی کنه لطفا این نسخه ها را نپیجید.